Adria Airways, cea mai mare companie aeriana din Slovenia, membru Star Alliance, a anuntat ca, incepand cu data de 27 martie 2018, va opera zboruri pe ruta Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti – Ljubljana Airport.

Pentru inceput, compania va avea doua curse pe saptamana, urmand ca, din data de 4 iunie 2018, sa aiba loc o suplimentare cu inca doua frecvente saptamanale.

„Ne bucuram sa ne aflam, pentru prima data, la Bucuresti si sa deschidem sezonul estival cu doua curse saptamanale; vom ajunge, ulterior, la o frecventa de patru. Bucuresti este una din cele mai importante destinatii pentru Adria Airways”, a declarat Christian Schneider, oficialul Adria Airways.

Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti opereaza in prezent 41 de companii aeriene, care transporta pasageri catre 152 de destinatii.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti si-a inceput activitatea la data de 5 februarie 2010 si asigura coordonarea operationala si managementul celor doua aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost infiintata prin fuziunea societatilor care gestionau aeroporturile bucurestene: Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu.

Sursa foto: By Tom Buysse / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri