Blue Air a inaugurat, miercuri, ruta directa Bacau – Otopeni si, anunta, astfel, dezvoltarea operatiunilor pe Aeroportul “George Enescu” Bacau, una dintre cele 9 baze operationale Blue Air.

Gheorghe Racaru, directorul general Blue Air, a declarat, la evenimentul de inaugurare, ca "ruta Bacau - Otopeni reprezinta un pas important in parteneriatul pe care Blue Air il are cu Aeroportul Bacau, care va sprijini considerabil dezvoltarea regiunii".

"Suntem siguri ca noua ruta, ce leaga regiunea de Capitala Romaniei, va aduce un plus in promovarea turismului si in dezvoltarea mediului de afaceri local", a adaugat acesta.

Zborul Bacau - Otopeni - Bacau este programat in zilele de miercuri, vineri si duminica.

In acest moment, Blue Air ofera pasagerilor conexiune directa de la Bacau spre Roma, Londra, Milano, Torino, Dublin, Bologna, Bruxelles, Madrid si Liverpool.

Prin noua conexiune cu Otopeni, pasagerii vor ajunge, prin escala la Otopeni, in Larnaca (Cipru), ori in una dintre cele mai cautate destinatii de vara, Palma de Mallorca, o ruta lansata de Blue Air tot in aceasta primavara.

Destinatii Blue Air in 2018:

  • din Bucuresti: Bacau, Barcelona, Birmingham, Bordeaux, Bruxelles, Castellon, Catania, Cluj-Napoca, Copenhaga, Dublin, Florenta, Glasgow, Hamburg, Helsinki, Iasi, Koln-Bonn, Larnaca, Lisabona, Liverpool, Londra Luton, Lyon, Madrid, Malaga, Milano Linate, Napoli, Nisa, Oradea, Oslo, Paris Beauvais, Palma de Mallorca, Roma Fiumicino, Stockholm Arlanda, Stuttgart, Tel Aviv, Torino, Valencia.
  • din Bacau: Bucuresti, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra Luton, Milano Bergamo, Madrid, Roma Fiumicino, Torino.
  • din Cluj-Napoca: Birmingham, Bucuresti, Constanta, Dublin, Liverpool, Londra Luton, Nisa, Tel Aviv.
  • din Constanta: Bruxelles, Cluj-Napoca, Milano Bergamo, Oradea, Paris, Timisoara, Iasi.
  • din Iasi: Barcelona, Bruxelles, Bucuresti, Koln-Bonn, Londra Luton, Milano Bergamo, Munchen, Paris, Roma Fiuminino, Torino, Constanta.
  • din Larnaca: Atena, Birmingham, Bucuresti, Londra Luton, Salonic.
  • din Liverpool: Alicante, Bacau, Bucuresti, Cluj-Napoca, Milano Bergamo, Roma Fiumicino, Malaga, Palma de Mallorca.
  • din Sibiu: Stuttgart.
  • din Torino: Alghero, Bacau, Bari, Bucuresti, Catania, Copenhaga, Iasi, Ibiza, Lamezia Terme, Lisabona, Stockholm, Londra Luton, Madrid, Malaga, Napoli, Palma de Mallorca, Pescara,
  • Trapani si Sevilia, Stockholm Arlanda, Paris Charles de Gaulle.
  • din Alghero: Roma Fiumicino.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri