Wizz Air a anuntat deschiderea in vara acestui an a primului zbor direct din Romania spre Georgia.

Noul serviciu de la Bucuresti spre Kutaisi, Georgia, va incepe din 3 iulie 2018 cu o frecventa de trei zboruri pe saptamana in zilele de marti, joi si sambata.

Suntem incantati sa anuntam noua ruta WIZZ de la Bucuresti la Kutaisi, Georgia. In timp ce aceasta reconfirma angajamentul nostru in regiune, suntem nerabdatori sa oferim si mai multe oportunitati interesante care sa raspunda cat mai bine asteptarilor clientilor. Calatorii romani pot ajunge acum intr-una dintre cele mai vechi orase ale Europei, in doar cateva ore, si pot vizita Georgia fie intr-un city break sau intr-o calatorie de afaceri, cu tarife ce pornesc de la 109 lei. Aceasta este singura conexiune directa intre Romania si Georgia si ne asteptam sa sustina turismul in ambele sensuri si sa incurajeze relatiile de afaceri intre cele doua tari

Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications

Orasul Kutaisi este unul dintre cele vechi orase din lume, cu locuri speciale ca, de exemplu, manastirea Gelati sau catedrala Bagrati, ambele aflate in patrimonial mondial UNESCO si unele dintre destinatiile favorite ale turistilor. In acelasi timp, Kutaisi este poarta de intrare a Georgiei, poate unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pamant, cu un impaienjenis de poteci atat de apreciate de turisti pentru drumetii, pentru curse cu bicicleta, partii de schi sau locuri de rafting sau calarie.

Citeste si:
Zboruri anulate spre Iran si Irak de teama atacurilor cu rachete
Mai multe companii aviatice...

Continuand investitiile si diversificarea retelei Wizz in Romania, in 2018 vor incepe din tara 19 zboruri noi care vor aduce oportunitati de calatorie din Sibiu, Iasi, Cluj si Bucuresti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Zbor intarziat sau anulat? Pasi pentru obtinerea despagubirilor
Setari Cookie-uri