Transportatorul aerian national TAROM a anuntat ca toate ghiseele de check-in din vechiul terminal al aeroportului Henri Coanda vor fi mutate in terminalul nou, incepand din noaptea de marti, scrie Digi24.

„Ne asteptam la un flux crescut de pasageri pentru perioada urmatoare. Prin urmare, tendinta de dezvoltare a companiei TAROM a atras dupa sine dorinta de a le oferi clientilor conditii optime, atat in timpul zborului, cat si pe timpul de asteptare la sol”, arata compania, intr-un comunicat.

Fara costuri suplimentare

Oficialii TAROM subliniaza ca pasagerii care isi fac check-in-ul la aeroportul Otopeni nu vor suporta costuri suplimentare.

„Planul strategic de revitalizare si dezvoltare pentru Compania Nationala TAROM cuprinde masuri pro-client, tintite in special pe cresterea competitivitatii in acest segment de piata”, adauga reprezentantii companiei.

TAROM estimeaza pentru acest an un profit brut de 27.470 lei, la venituri totale de 1,5 miliarde lei, dupa ce, in ultimii zece ani, compania a raportat pierderi in fiecare an.

Citeste si:
Ministrul Muncii: Ghiseele de la Casele de Pensii au fost eliminate
Ghiseele de la Casele de...

In plus, pentru anul 2018, TAROM a prevazut o suma de 440,25 milioane lei pentru investitii, potrivit bugetului aprobat la finalul lunii martie de Guvern.

„Din aceasta suma, peste 10% sunt fonduri destinate investitiilor pe sectorul IT. Cresterea totala la capitolul investitii este de 64,4%, fata de bugetul companiei pentru anul 2017”, arata datele societatii.

In 2016, TAROM a raportat pierderi de 46,97 milioane lei (11,1 milioane euro), iar societatea nu a mai inregistrat profit din 2007.

Principalii competitori ai companiei sunt Wizz Air, Blue Air si Ryanair.

Citeste si:
Zonele cu multi pasageri de pe Otopeni, dezinfectate o data la 4 ore
Zonele cu fluxuri de pasageri...

Sursa foto: Photosebia/Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Concurenta cerceteaza daca TAROM s-a inteles cu agentii de turism
Setari Cookie-uri