Grupul hotelier Orbis, partener strategic in Europa de Est al AccorHotels, lider mondial in hoteluri si turism, a inaugurat primul hotel ibis Styles din Romania, la Arad.

Hotelul ibis Styles Arad este operat de grupul international Orbis, ca parte a parteneriatului cu grupul Accor, care detine brandul. Hotelul este detinut si a fost construit de investitorul local FAB Industry, parte din grupul MR FAB, o companie cu experienta de peste 15 ani in constructii industriale.

Deschiderea primului hotel ibis Styles din Romania a reprezentat o mare oportunitate pentru FAB Industry, pentru ca este atat o investitie solida, cat si o sansa pentru noi sa ne diversificam activitatea. M-am implicat personal la fiecare pas in construirea hotelului si am lucrat intens impreuna cu echipa mea, cu designerii si cu expertii Orbis si Accor, pentru a aduce la viata un hotel vibrant, modern si foarte diferit. ibis Styles Arad este un exemplu perfect de chic industrial urban, dar mai mult decat atat, este un loc care inspira bucurie, veselie, buna dispozitie.

Flavius Balaj, proprietarul companiei FAB Industry

Hotelul ibis Styles Arad dispune de 72 de camere, dintre care 6 apartamente, toate dotate cu paturi ibis Sweet BedTM, WiFi, un restaurant care serveste preparate din bucataria internationala, un lobby bar, 3 sali de intalniri si o sala de evenimente multifunctionala.

"Orbis este cel mai mare operator hotelier din Europa de Est, cu 126 de hoteluri, si este francizorul exclusiv pentru toate marcile AccorHotels in regiune. Suntem incantati sa introducem in Romania, in parteneriat cu FAB Industry, brandul ibis Styles, bine cunoscut si foarte apreciat la nivel international. Deschiderea ibis Styles in Arad confirma ambitia noastra de a ne consolida pozitia de lider in regiune dezvoltand in continuare reteaua noastra de hoteluri, in special prin parteneriate cu investitori puternici", a declarat Sylwia Pawelczyk-Masluk, membru al Comitetului de Management Orbis / AccorHotels Europa de Est.

Hotelul este situat chiar langa cel mai important hub industrial din Arad, Western Industrial Area. Acesta este situat la cateva minute de autostrada A1, la numai 8 minute de mers cu masina de Aeroportul International Arad si la 40 de minute de Aeroportul International Timisoara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri