In incinta hotelului de 5 stele Sheraton, situat in inima Capitalei, s-a deschis Skyview Pool & Spa, o oaza de relaxare, odihna, si totodata un loc de petrecere a timpului liber.

Amplasata la etajul doi al hotelului, piscina isi intampina oaspetii intr-un spatiu intim, confortabil si cochet, cu dotari de ultima generatie si va ofera posibilitatea de a va mentine conditia fizica prin inot, in orice moment al zilei.
Vederea panoramica va va permite sa admirati atat cerul cat si orasul, veti putea trai momente de neuitat in timpul ploilor de toamna, a ninsorilor din timpul iernii si va veti putea relaxa privind cerul instelat.


Pentru un pachet complet, dupa inot, puteti beneficia de facilitatile din cadrul bazinului, cum ar fi cele trei zone de hidromasaj si cele doua sonde de masaj cervicale. Utilizand acest tip de masaj, vor fi stimulate diferite puncte ale corpului, beneficiind astfel nu doar de un masaj de relaxare ci si de unul terapeutic.
O data cu deschiderea piscinei Skyview Pool & Spa, Hotelul Sheraton Bucuresti ofera clientilor sai o experienta de 5 stele, unica si eleganta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri