Wizz Air a anunta lansarea unei noi rute de la Sibiu spre Tel Aviv, incepand cu data de 14 iulie, cu doua frecvente saptamanale, martea si sambata.

"Suntem incantati sa adaugam o noua destinatie de vacanta retelei low-cost Wizz Air din Sibiu, Tel Aviv. Incepand cu 14 iulie, pasagerii nostri pot descoperi patrimoniul fascinant al Tel Aviv-ului si plajele insorite. Urmarim sa extindem reteaua noastra din ce in ce mai mare din Sibiu prin adaugarea celei de-a doua aeronave la baza locala si sa oferim alte cinci noi rute interesante, bineinteles, la cel mai mic tarif posibil pentru pasageri", a declarat Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communication.

In iunie, operatiunile Wizz Air se vor extinde in Sibiu prin adaugarea celei de-a doua aeronave Airbus A320 flotei locale. De asemenea, compania va lansa 5 rute noi de la Sibiu spre Copenhaga, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais, Basel, Frankfurt si va creste frecventele pe alte patru zboruri. Valoarea totala a investitiei din Sibiu va creste la aproape 200 de milioane de dolari.

Tel Aviv este al doilea cel mai mare oras al Israelului, capitala culturala si comerciala a tarii. Numit de New York Times "Cea mai cool metropola mediteraneeana", Tel Aviv, "orasul care nu doarme niciodata" este celebru pentru viata de noapte, bucataria, cultura si deschiderea de care da dovada. Inconjurat pe o parte de tarmul mediteraneean si de intinderi lungi de plaje nisipoase, iar pe de alta parte de turnuri de sticla care gazduiesc diversele companii, Tel Aviv pare sa aiba totul, de la muzee proeminente si mare si plaja, pana la cartiere pline de farmec, restaurante fine sau evenimente culturale.

Tel Aviv va fi prima destinatie din afara Europei disponibila de pe Aeroportul International Sibiu. Un bilet pe ruta Sibiu - Tel Aviv incepe de la 129 de lei.

"Abordarea proactiva a conducerii aeroportului din Sibiu este confirmata inca o data de decizia companiei aeriene Wizz Air de a deschide o noua ruta spre Tel Aviv. Aceasta masura raspunde asteptarilor comunitatii, atat la nivelul mediului de afaceri, cat si al intereselor turistice. Diversificarea retelei de rute la Aeroportul International Sibiu reprezinta concretizarea si valorificarea potentialului identificat, corelat cu o viziune clara bazata pe obiective realiste care sa asigure o crestere sanatoasa aeroportului sibian", a declarat Gabriel Tischer, presedintele Consiliului de Administratie al Aeroportului International Sibiu.

"In mod oficial, putem afirma ca Aeroportul International Sibiu extinde orizonturile de calatorie si in afara spatiului european, conectand doua orase cu un puternic fond turistic. Avem convingerea ca destinatia Tel Aviv anuntata de partenerul nostru, compania aeriana Wizz Air va reprezenta o optiune viabila de calatorie pentru pasagerii nostri, fiind o metropola ce cu usurinta concureaza cu oricare alt oras din Europa", a spus Marius Ioan Girdea, Director General al Aeroportului International Sibiu.

Wizz, un nou record istoric pentru companie

Wizz Air a anuntat cele mai recente date de trafic si un nou record istoric pentru companie. In ultimele 12 luni au fost transportati 30 de milioane de pasageri in conditiile in care operatiunile companiei au crescut cu 24% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Ca parte din cea mai mare dezvoltare operationala din istoria Wizz Air initiata la inceputul lunii martie, compania adauga 700 de zboruri saptamanale si va receptiona 21 de aeronave Airbus pentru bazele sale din Europa in urmatoarele 17 saptamani.

In doar 8 saptamani, Wizz Air a lansat 34 de rute noi cu tarife scazute in reteaua din Europa si a inaugurat trei destinatii noi: Atena in Grecia, Harkiv in Ucraina si Viena, capitala Austriei, si a extins astfel oferta variata de destinatii cu tarife reduse.

"Suntem mandri ca am ajuns la un nou si important punct de referinta in istoria de succes Wizz, cu un nou record de pasageri in ultimele 12 luni. Mai mult de 30 de milioane de pasageri, care au calatorit fie de placere, fie in interes de afaceri, s-au bucurat de zboruri avantajoase si variate in intreaga retea Wizz”, a declarat Sorina Ratz, WIZZ Air Head of Corporate Communications.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri