Ernest Airlines, companie aeriana low-cost infiintata in 2015 de catre un grup de antreprenori italieni si suedezi, cu baza pe aeroportul Milano Malpensa, introduce zboruri din iunie din Bucuresti catre Genova si Verona, la un pret de 50 de euro pe segment, fara bagaj de cala.

Primele zboruri vor fi pe 22 iunie si vor fi operate cu aeronave Airbus A320, cu o capacitate de 180 de locuri. Biletele pot fi cumparate de pe site-ul companiei, care urmeaza sa primeasca o varianta in limba romana.

Din Verona catre Bucuresti plecarea este la ora 12:35, iar retur la ora 20:15 in zilele de luni, miercuri si vineri.

Zborurile din Genova catre Bucuresti vor fi operate luni si vineri la 18:25, iar din Bucuresti catre Genova la 14:20. Aceasta ruta poate fi vazuta ca o conexiune cu navele de croaziera care pleaca saptamanal din Genova sau pentru a inchiria o masina si a calatori in localitati din sud-estul Frantei.

"Tinta Ernest Airlines, astazi singura companie aeriana care opereaza in Romania, este sa isi extinda serviciul de transport aerian intre Italia si tari care au un flux de migrare mare catre Italia. Am inceput prin a opera zboruri din Italia catre Albania si la putin timp din Italia catre Ucraina. Zborurile catre Romania sunt un pas fundamental pentru a compania noastra sa isi consolideze oferta noastra dedicata traficului etnic. Mai mult decat atat, Italia este preferata de romanii care aleg sa traiasca si sa lucreze in strainatate", a declarat Chady El Tannir, business development director al Ernest Airlines.

Ernest Airlines a fost fondata in 2015 si opereaza zboruri regulate din 10 aeroporturi italiene catre Spania (Milano-Ibiza), Romania (Bucuresti, Iasi), Albania (Tirana) si Ucraina (Kiew, Lviv), cu aeronave Airbus A319/A320. Bagajele de cala costa de la 15 euro pentru 15 kg si pot fi si de 20 sau 25 kg. O calatorie cu animalul de companie costa in plus 40 de euro de zbor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri