Ministrul Turismului, Bogdan Trif, s-a intalnit, la Constanta, cu o delegatie din Shanghai, China. Oficialii chinezi s-au aratat interesati de potentialul de dezvoltare a turismului din Romania.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a vorbit delegatiei din China despre eforturile depuse de tara noastra pentru a deveni o destinatie atractiva pentru cetatenii chinezi, printre care reducerea timpului pentru acordarea vizelor pentru turistii care provin din China. Ca urmare a masurilor luate, numarul turistilor chinezi care ajung in Romania a crescut cu 22%, in 2017.

China are un potential enorm. Este tara care, in ultima perioada, a furnizat anual constant peste 100 de milioane de turisti la nivel mondial. In anul 2017, Romania a inregistrat o crestere cu 22 de procente in privinta vizitatorilor din China. Ne bucura faptul ca suntem pe o linie ascendenta, dar a sosit momentul ca Romania sa devina cu adevarat o destinatie turistica majora pentru China. Am venit in sprijinul celor care vor sa vina in Romania si am reusit sa reducem timpul de acordare a vizelor

Bogdan Trif, ministrul Turismului

Citeste si: Ministerul Turismului vine in sprijinul investitorilor din Delta Dunarii

Oficialii romani si chinezi au abordat si tema unei linii aeriene directe intre Shanghai si Bucuresti, o initiativa care ar veni atat in sprijinul investitorilor chinezi in Romania, cat si in beneficiul dezvoltarii turismului din tara noastra.

La intalnirea cu delegatia din China, care a avut loc in Constanta, au participat, pe langa ministrul Turismului, Bogdan Trif, si presedintele Consiliului Judetean Constanta, Horia Marius Tutuianu, prefectul judetului Constanta, Ioan Albu, si primarul municipiului Constanta, Decebal Fagadau.

Citeste si: Ministrul Turismului s-a intalnit cu cei mai mari turoperatori din Emiratele Arabe Unite

Sursa foto: Ministerul Turismului

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri