Aeroportul International "Avram Iancu" Cluj anunta reluarea zborurilor care fac legatura intre Paris Charles de Gaulle (CDG) si Cluj-Napoca, operate de compania aeriana Tarom.

Incepand cu data de 17 iulie 2018, Tarom va opera un zbor saptamanal pe ruta Cluj-Napoca-Paris CDG, in ziua de joi, respectiv doua zboruri saptamanale pe ruta Paris CDG-Cluj-Napoca, in zilele de marti si sambata.

Paris CDG este cel mai mare aeroport din Franta, al doilea ca marime din Europa si cel de-al 8-lea din intreaga lume din punctul de vedere al traficului de pasageri, inregistrand 69,5 milioane de pasageri in 2017. De pe Aeroportul Paris CDG opereaza peste 150 de companii aeriene, oferind zboruri spre 329 de orase.

Citeste si: Tarom ar putea lansa rute catre India si tarile din Golf

Sursa foto: Simion Mechno / Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri