Wizz Air a lansat o noua ruta din Cluj-Napoca spre Birmingham. Acesta va fi al treilea oras din Marea Britanie spre care compania ofera conexiune directa din Cluj, dupa Londra Luton si Doncaster/Sheffield.

Cursa Cluj-Napoca - Birmingham va fi disponibila incepand cu 16 decembrie 2018 cu o frecventa de doua zboruri pe saptamana, miercuri si duminica.

"Suntem incantati sa anuntam noua ruta WIZZ de la Cluj spre Birmingham, unul dintre centrele de afaceri importante din Marea Britanie, dar si un oras cu o arhitectura aparte si posibilitati multiple de a-ti petrece timpul liber. In plus, ne bucuram ca am adaugat cea de-a treia destinatie spre Marea Britanie de pe aeroportul din Cluj, ceea ce denota angajamentul pe care ni-l luam fata de pasagerii nostri de a dezvolta din ce mai mult reteaua WIZZ locala, dar si deschiderea fata de piata din Marea Britanie. Din Romania, oferim zboruri din 10 orase spre patru aeroporturi din Anglia cu mai mult de 130 de conexiuni WIZZ pe saptamana intre cele doua tari", a declarat Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications.

Birmingham este al doilea cel mai mare oras din Marea Britanie, ce incanta turistii atat cu arhitectura sa istorica de patrimoniu, cat si cu cea moderna. Regiunea West Midlands are nenumarate locuri care merita vizitate de catre turisti cum ar fi gradina botanica sau muzeul si galeria de arta din Birmingham.

In prezent, compania opereaza de pe 10 aeroporturi din Romania spre Anglia, iar Londra Luton este una dintre cele mai populare destinatii in randul pasagerilor. In total, in fiecare saptamana, nu mai putin de 136 de frecvente de zbor leaga cele doua tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri