Compania aeriana romaneasca Blue Air si Lidl Tour, magazinul online cu vacante, lanseaza zboruri directe Bucuresti - Marrakech. Cursele vor incepe pe 3 noiembrie si se vor desfasura, in fiecare sambata, pana pe 5 ianuarie 2019.

"Marrakech este unul dintre cele mai populare orase turistice din Maroc si ne bucuram sa oferim aceasta destinatie clientilor nostri, in parteneriat cu Lidl Tour. Fiind unul dintre centrele economice ale tarii, exista un potential imens in Marrakech, atat in ceea ceea ce priveste calatoriile turistice, cat si cele de afaceri, si suntem incantati sa adaugam in oferta noastra zborul direct Bucuresti – Marrakech", a declarat Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air.

Biletele Bucuresti - Marrakech s-au pus deja in vanzare pe site-ul Blue Air, iar de pe site-ul Lidl Tour, cei interesati de o vacanta in Maroc, pot achizitiona diferite pachete turistice cu zbor direct.

"In luna iunie aniversam doi ani de prezenta Lidl Tour pe piata romaneasca prin lansarea, in parteneriat cu agentia Karpaten, a primelor pachete turistice din Romania cu zbor direct Bucuresti-Marrakech, oferindu-le astfel romanilor 4 variante de vacanta in surprinzatorul Maroc. Acum, datorita parteneriatului cu Blue Air, ne propunem sa ii aducem mai aproape de aceasta destinatie minunata si pe cei care isi doresc vacante do-it-yourself, oferindu-le posibilitatea de a achizitiona doar bilete de avion", a precizat Frank Wagner, CEO Lidl Romania.

Una dintre cele mai interesante destinatii din afara Europei, Marrakech este un amestec incitant de istorie, cultura, traditie si o energie speciala care trebuie sa fie experimentata pentru a fi inteleasa. Pana si celebrul creator de moda Yves Saint Laurent a fost fermecat de exotismul orasului, declarand ca Marrakech l-a invatat totul despre culoare.

Pe langa Orasul Rosu, turistii pot explora Sahara, se pot relaxa pe plajele exotice de la Agadir sau pot face un tur al celebrelor Orase imperiale Marrakech, Ouarzazate, Fes, Rabat si Casablanca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri