OUG 6 a ajuns pe ordinea de zi a Comisiei Juridice. Dupa ce au atacat cu bestialitate protestatarii din Piata Pictoriei, jandarmii au produs pagube intr-un hotel de pe litoral. CIteste in continuare cele mai importante titluri din presa de astazi, 18 septembrie.

OUG 6, pe ordinea de zi a Comisiei juridice. Mizele personale ale lui Dragnea. Proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.6/2016 privind unele masuri pentru punerea in executare a mandatelor de supraveghere tehnica dispuse in procesul penal se afla pe ordinea de zi a sedintei de marti a Comisiei juridice a Camerei Deputatilor. De altfel, presedintele acestui for, liderul PSD Liviu Dragnea, anunta ca actul normativ va fi respins de Camera Deputatilor, ca se lucreaza la legea de respingere si la ce trebuie sa se intample cu efectele pe care le-a produs.

Proiectul, adoptat deja tacit de Senat, se afla pe ordinea de zi a Comisiei juridice a Camerei - care este for decizional - la pozitia a 4-a. Are aviz negativ de la Comisia pentru drepturile omului si avize favorabile de la Comisia de aparare si de la Comisia de munca.

Dupa ce au golit Piata Victoriei, 1000 de jandarmi au golit un hotel de pe litoral de turistii care aveau cazarea deja platita, au spart geamurile si au produs pagube. Zeci de familii care platisera inca de anul trecut un sejur la Hotel California in Jupiter n-au fost lasate sa se cazeze pentru ca 1.200 de jandarmi si politisti jucau in aceeasi perioada Cupa Jandarmeriei la fotbal pe plaja!Dupa ce pe 10 august au batut si au fost batuti, jandarmii s-au dus, cu genunchii tremurand, sa joace fotbal pe plaja. Cupa Jandarmeriei la fotbal pe plaja, editia 2018, a fost organizata de Asociatia Internationala a Politistilor – Sectia Romana intre 5 si 9 septembrie, la Jupiter. Participa 1.200 de jandarmi, politisti si membrii familiilor si e ocazie de a scapa de stresul acuzelor publice in urma violentelor de la mitingul din Piata Victoriei. Ii gazduiesc doua hoteluri: California si Delta, care apartin acelorasi proprietari, conform tolo.ro

ONU: Iarna vine devreme si tine mult. Primele estimari ale meteorologilor arata ca iarna 2018-2019 va fi lunga si destul grea, debutand din luna noiembrie. Acestia se asteapta ca in decembrie, ianuarie si februarie sa avem zapada fara episoade de viscol sau de ger puternic.Pentru luna martie insa se asteapta viscol si ger naprasnic, in cadrul unor fenomene extreme ce vor pune stapanire pe mai multe zone din Europa. Probabilitatea producerii fenomenului El Ni� o, un episod meteorologic sever care duce la cresterea temperaturilor medii la nivel global, a ajuns la 70% in ultimul trimestru al anului, a anuntat luni Organizatia Natiunilor Unite (ONU) , scrie adevarul.ro

Viorica Dancila a gafat si prin neprezentare

Premierul n-a ajuns la intalnirea cu Juncker. Surse: SPP a mai dat o tura de pista. Juncker a cerut sa plece. Premierul Viorica Dancila nu a ajuns la intalnirea cu seful Comisiei Europene, Jean Claude-Juncker. Liderul european a asteptat-o cateva minute la Aeroportul Baneasa, dupa care a plecat. Guvernul spune ca Delegatia Comisiei Europene in Romania transmis o ora de aterizare gresita, apoi SPP l-a preluat pe Juncker si l-a dus direct la hotel. Potrivit unor surse politice, SPP chiar a mai dat o tura de pista in speranta ca apare Dancila, relateaza adevarul.ro

Cartel Alfa cere demisia ministrului Finantelor Publice. Confederatia Nationala Sindicala “Cartel ALFA” cere demisia ministrului de Finante, Eugen Teodorovici, dupa declaratiile acestuia cu privire la pachetele de servicii de sanatate diferentiate.“Ministrul s-a pronuntat in favoarea unui sistem care sa fie mai apropiat de sistemul de asigurari private, situatie in care romanii cu venituri mici nu vor mai avea acces la serviciile de sanatate publica”, spune la RFI, Petru Dandea , secretarul general al Cartel Alfa, cu precizarea ca ministrul Finantelor Publice ar trebui sa gandeasca politici in favoarea cresterii nivelului de contributii, in loc sa faca astfel de declaratii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri