In momentul de fata, prioritatile Ministerului Turismului trebuie sa fie urmatoarele: elaborarea unei strategii de dezvoltare si promovare a turismului, construirea unui sistem de garantate a pachetelor de servicii de calatorie si servicii de calatorie asociate si de dezvoltarea unui sistem informatic de evidenta si gestiune a operatorilor economici din turism, sustine Lucia Nora Morariu, presedinte fondator Eximtur, intr-un interviu acordat wall-street.ro.

“Avand in vedere ca studiile arata ca Romania este interesanta indeosebi pentru circuite, turism balnear si turism de afaceri, cele mai importante masuri sunt cele legate de dezvoltarea infrastructurii rutiere, urmate de dezvoltarea infrastructurii specifice de turism in statiunile balneae clasice (baze de tratament, stranduri, agrement, urbanism de calitate, parcuri), dar si in zonele si destinatiile cu potential de dezvoltare a turismului balnear. Construirea de spatii ample destinate organizarii de evenimente in marile orase, insotita de facilitati pentru atragerea investitorilor hotelieri , ar completa oferta destinata turismului de afaceri , dar si a celui pentru scop recreational”, a declarat Lucia Nora Morariu (foto).

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Shutterstock.com