Vanzarile Paralela 45 din timpul Targului de Turism, organizat in perioada 15-18 noiembrie la Romexpo, realizate la stand, dar si in agentiile din retea, la care se adauga cele de Black Friday, pe portalul turoperatorului si pe platforma eMag, s-au ridicat la 1,5 milioane de euro.

Pentru prima data de Black Friday, Paralela 45 a participat pe platforma eMag cu oferte de vacanta la jumatate de pret insumand 1.800 de nopti de cazare in hoteluri de patru si cinci nopti pe riviera turceasca, in insulele grecesti, Spania, Malta si Laponia.

La Targul de Turism si in campania “Happy Days”, care dureaza pana marti, cele mai cautate destinatii au fost Turcia, Grecia, Spania, Italia, Cipru, cu avionul, pachetele de vacanta avand o reducere de pana la 50%, circuitele la Moscova, in Iordania, Israel, Tunisia, Maroc, Egipt, India, Africa de Sud, New York, dar si litoralul romanesc.

Antalya, aleasa de familiile cu copii care pun accent pe facilitatile oferite de sistemul all inclusive, pare sa fie din nou destinatia vedeta a verii. In 2019 vor fi organizate curse charter din mai multe orase ale tarii si cel putin patru pe saptamana din Bucuresti. Astfel, pe langa Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Targu Mures, anul viitor vor fi curse charter spre Antalya si din Oradea, Arad, Baia Mare, Bacau si una pe saptamana din Bucuresti spre Alanya. In perioada de reduceri, un sejur pe riviera turceasca porneste de la 399 de euro/persoana, cu toate taxele incluse.

Pentru vara 2019, pachetele de vacanta pe litoralul romanesc au avut o reducere de pana la 50%. Paralela 45 a vandut la Targul de Turism sejururi pe vouchere de vacanta la hoteluri de patru si cinci stele, in special din statiunea Mamaia.

Vacanta de Craciun in Laponia

Pentru sarbatorile de iarna, Laponia este vedeta destinatiilor. Peste 300 de romani vor ajunge iarna aceasta in Tara lui Mos Craciun, pachetul de vacanta cumparat zilele acesta fiind de 1.450 de euro/persoana.

Romanii au mai cumparat vacante de 1 Decembrie in Republica Moldova (de la 165 de euro/persoana), Malta (de la 285 de euro/persoana), Israel (de la 659 de euro/persoana), Israel si Iordania (de la 940 de euro/persoana), in orasele europene unde se organizeaza piete de Craciun: Viena (de la 175 de euro/persoana), circuitul prin capitalele imperiale Budapesta, Bratislava, Praga, Viena (de la 269 de euro/persoana), dar si vacante de revelion in Atena (de la 309 euro/persoana), Madrid (de la 560 de euro/persoana), Cipru (de la 591 de euro/persoana), Antalya (de la 734 de euro/persoana), Dubai (de la 850 de euro/persoana).

Citeste si: Targuri de Craciun care transforma basmele in realitate

Sursa foto: Facebook / Paralela 45

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri