Prima companie frantuzeasca "100% pentru clasa de afaceri", L'Avion, s-a lansat, miercuri, cu ocazia decolarii primului zbor, intre Paris(Orly-Sud) si New York (Newark), a indicat compania printr-un comunicat de presa.

Avionul Boeing 757-200, al companiei L'Avion, amenajat cu 90 de locuri "business", in loc de 220, cu toate clasele transformate in configuratie standard, a decolat cu aproximativ 40 de pasageri la bord, a precizat un purtator de cuvant al companiei.

"Zborul companiei L'Avion marcheaza debutul unui proiect si al unei mari aventuri", a declarat presedintele directoratului noii companii, Marc Rochet.

L'Avion va administra sase zboruri saptamanale tur-retur, intre Paris si New York, tariful fiind cuprins intre 1.600 si 3.200 de euro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri