Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) va aloca in 2007 pentru programul Sibiu Capitala Culturala Europeana nu mai putin de 691.693 de euro.

In aceste conditii, reprezentantii Autoritatii Judetene pentru Turism Sibiu au propus deja Consiliului Judetean o serie de proiecte si sume, care sa intre pe ordinea de zi si mai apoi sa fie puse in practica. AJTS are in plan crearea de centre si puncte de informare turistica la Primaria Sibiu, in Gara Sibiu, la Muzeul Astra, in Cisnadie, in Ocna Sibiului, Sibiel, Saliste, Valea Viilor, Bazna, Rasinari, la Aeroport, in Avrig, in statiunile Balea si Paltinis, dar si la Biertan si Cartisoara, informeaza NewsIn. In cazul acestui proiect suma totala a proiectului se ridica la 257.827 euro.

In plus, in planul AJTS mai intra si realizarea unei retele de signaletica turistica judeteana cu 56 panouri turistice pe drumurile nationale si judetene, 13 panouri-totem, 56 panouri explicative, toate contra a 163.308 euro, dar si realizarea de materiale promotionale (materiale tiparite si exposisteme) pentru 210.558 euro. in proiectele Agentiei sibiene mai intra, deasemenea, si realizarea unui portal "SIBIU 3D", care solicita fonduri in valoare de 60.000 de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
CORONAVIRUS| Peste 60% din zborurile către Italia au fost anulate
Setari Cookie-uri