Biletul de avion incepe sa isi depaseasca rolul traditional de a permite unui turist sa calatoreasca din punctul A in punctul B. Companiile aeriene au gasit un mod ingenios de a atrage clienti: odata cu biletul de avion ofera calatorilor o multime de bonusuri cum ar fi skipass gratuit, invitatii la degustari de vin, reduceri la muzee si multe altele.

Stiai ca biletul de avion iti poate oferi o multime de reduceri la servicii si produse, odata ce ai ajuns la destinatie? Companiile aeriene din intreaga lume au incheiat parteneriate cu restaurante, hoteluri, crame, magazine, muzee, galerii, companii de transport, statiuni de ski, agentii de turism pentru a le oferi clientilor reduceri sau bonusuri la o multime de servicii. Asadar, mai nou, biletele de avion pot ajuta turistii sa economiseasca bani in vacanta.

Cele mai multe companii aeriene includ in pretul biletului de avion servicii (catering, check-in gratuit, dusuri, paturi, acces la internet, sistem video si iPod-uri). Toate serviciile sunt oferite cu singurul scop de a face zborurile mai placute. Mai nou, biletul de avion ascunde oferte greu de refuzat de catre turisti.

Skipass gratuit

Foto: Shuuterstock.com

Companiile aeriene fac vacantele la ski mai ieftine. Odata cu biletul de avion, operatorii ofera transport gratuit de la aeroport la hotel, skipass-uri gratuite, reduceri la inchirierea echipamentului, acces la parcari, scrie cnbc.com. Profitand de aceste bonusuri, turistii pot face economii de cateva sute de euro intr-o vacanta.

Turism viticol

Foto: Shutterstock.com

Degustatorii de vin, dar nu numai, vor aprecia cel mai mult biletele de avion care le ofera acces la crame unde vor avea ocazia sa stea de vorba cu adevaratii cunoscatori de vinuri, sa le afle povestea si sa bea un pahar de vin intr-o atmosfera inedita.

Tururi gratuite, reduceri la mall-uri

Foto: Shutterstock.com

O companie aeriana turca le ofera calatorilor care au escala in Istanbul intre 6 si 24 de ore, bilete de avion care includ cazare (daca este cazul) si un tur al orasului.

Un operator aerian coreean le ofera calatorilor reduceri la restaurante, teatru, atractii turistice, bilete de transport in comun si chiar la servicii medicale. In functie de tara de destinatie, ofertele pot include reduceri la mall-uri, gradini zoologice sau la serviciul de inchiriat masini.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri