Grupul Air France - KLM anunta o crestere cu 2% a serviciilor aeriene pentru sezonul de vara 2019 (31 martie – 27 octombrie 2019), fata de aceeasi perioada a anului precedent si va inaugura 58 de rute noi in intreaga lume. In Romania, grupul franco-olandez lanseaza doua noi rute incepand din luna martie.

Grupul Air France - KLM anunta frecvente in crestere pentru rutele operate de pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti, cu 3 zboruri spre Paris si 3 zboruri spre Amsterdam. Astfel, in programul de vara, incepand cu 31 martie 2019, compania va opera pe langa cele doua zboruri din programul de iarna si o frecventa de seara, cu decolare la ora 19:30 pentru Air France si cu decolare la ora 18:05 pentru KLM Royal Dutch Airlines.

Pe reteaua zborurilor lung-curier, Air France-KLM va introduce 2 rute noi catre Dallas (SUA) si Quito (Ecuador) operate de Air France si 2 rute noi catre Boston si Las Vegas (SUA) operate de KLM. Serviciile aeriene catre Toronto vor fi de asemenea suplimentate cu 3 curse, operate de Boeing 777-200 si echipate cu cel mai nou model de cabine. Noi frecvente vor fi introduse si catre Brazilia-Fortaleza, cu 3 curse suplimentare din Paris si 4 curse suplimentare din Amsterdam.

Grupul isi va extinde cu 12% capacitatea saptamanala catre Japonia, cu 2 curse catre Tokyo-Haneda din Paris si 3 curse catre Tokyo-Narita din Amsterdam.

Air France pregateste o noua experienta de calatorie pentru pasagerii care aleg India ca destinatie turistica, datorita noilor cabine Business (36 locuri), Premium Economy (21 locuri) si economy (167 locuri) de la bordul aeronavelor Airbus. Pana in anul 2020 urmand sa fie reproiectate pana la 15 aeronave.

Pe lista destinatiilor cu zboruri suplimentate se mai afla Columbia, Costa Rica, Surinam, Caraibe, Peru, Panama, China, Kenya si Coasta de Fildes.

Pe reteaua zborurilor mediu si scurt-curier grupul se va extinde cu 26 de destinatii noi.

Aeronave noi si un nou parteneriat

Air France va inaugra primul zbor operat de Airbus A350 (324 de locuri) in septembrie 2019. Pana la finalul anului 2020, flota se va extinde cu inca 6 aeronave. In plus, Air France va primi doua aeronave Dreamliner 787-9 pentru sezonul de vara si va opera in total o flota de 9 Dreamliner 787-9.

Pe 1 iulie, KLM va lansa cea mai recenta versiune a Dreamliner: Boeing 787-10 (344 locuri). Noua generatie de aeronave vine in completarea celor 13 aeronave Boeing 787-9 pe care compania le detine. Alte 7 aeronave Boeing 787-10 vor fi adaugate flotei pana la sfarsitul anului 2020.

Pe 4 martie, companiile Air France, KLM si Virgin Atlantic au anuntat parteneriatul lor pentru zboruri in code sharing, oferind clientilor mai multe optiuni de calatorie catre si dinspre America de Nord. Datorita acestui parteneriat, clientii celor trei companii aeriene isi pot crea propria calatorie transatlantica alegand din numeroasele optiuni de zbor operate de Air France, KLM, Virgin Atlantic si Delta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri