ANAT nu sustine comentariile facute de Alin Burcea, presedintele Paralela 45, in interviul publicat de Agerpres cu privire la situatia companiei TAROM. Alin Burcea nu mai are nicio functie de conducere in cadrul asociatiei incepand din ianuarie 2019.

Ca urmare a informatiilor aparute in Agerpres si preluate in toata mass-media, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT), aflata, in prezent, sub conducerea presedintelui Nicolae Demetriade, face urmatoarele precizari:

  • Alin Burcea, presedintele Paralela 45, nu mai ocupa, incepand din luna ianuarie 2019, nicio functie de conducere in structura ANAT, dumnealui fiind doar membru al asociatiei, asemenea altor 400 de agentii de turism. Prin urmare, declaratiile pe care acestea le face in spatiul public sunt in nume propriu sau in numele agentiei sale, in niciun caz, in numele ANAT
  • Structura consiliului director al ANAT este la dispozitia oricui, inclusiv reprezentantilor mass-media, pe site-ul asociatiei. Acesta este linkul unde se poate consulta lista membrilor cu functii de conducere in cadrul asociatiei https://www.anat.ro/despre-anat/conducere/
  • Atata vreme cat nu exista un o pozitie comuna a conducerii asociatiei, exprimata prin presedintele sau, Nicolae Demetriade, sau printr-un alt reprezentant desemnat de Consiliul Director pentru a vorbi in numele asociatiei, orice declaratie a oricarui membru se face in nume propriu sau in numele companiei pe care o reprezinta
  • ANAT nu sustine sub nicio forma punctul de vedere al lui Alin Burcea cu privire la TAROM, exprimat in interviul pentru publicatia Agerpres. Alin Burcea este responsabil pentru declaratiile facute si repercursiunile acestora.
  • TAROM este o companie de referinta pentru Romania si departe de ANAT gandul de a-i afecta in vreun fel imaginea. Agentiile membre ANAT, si nu numai, colaboreaza cu operatorul aerian national. Zvonistica sau parerile personale exprimate public nu fac decat sa afecteze imaginea TAROM, lucru regretabil si de care ANAT se dezice.
  • TAROM este unul dintre partenerii importanti ai ANAT, inca de la inceputurile asociatiei , cu care am colaborat permanent si ne-am sustinut reciproc in dezvoltarea industriei turistice.

ANAT este asociatia patronala a agentiilor de turism din Romania si reprezinta interesele profesionale ale acestora la nivel regional, national si international. Asociatia are ca membri activi peste 400 de agentii de turism, cele mai importante din tara si ca membri asociati, birouri de promovare a turismului, companii aeriene, de transport, rent-a-car, hoteluri si restaurante, sisteme de rezervari online, firme de asigurari, institutii de invatamant, fundatii/asociatii cu activitate in turism.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri