Pensiunile si hotelurile din Delta Dunarii sunt ocupate in proportie de 90% de Paste si 1 Mai. Turistii au cumparat, in special, vacante all inclusive, iar tarifele pachetelor variaza intre 248 si 439 euro/persoana.

"Conceptul all inclusive practicat de pensiunile din Delta difera de conceptul din Bulgaria sau Turcia, unde ti se ofera mancare si bautura la discretie si doar atat. In Delta, alaturi de cazare si preparate traditionale ecologice, turistii beneficiaza si de transferuri pe apa, divertisment si excursii", a declarat Dragos Catalinoiu Gociman, cofondatorul ViziteazaDelta.ro.

Acesta a mai spus ca cei mai multi romanii care au ales sa petreaca Pastele si 1 Mai in Delta calatoresc in general in grupuri de doua-trei familii.

Preturile unui pachet all Inclusive in Delta pentru Paste si 1 Mai variaza intre 248 si 439 euro/persoana, iar pachetele includ mesele, transferuri pe apa, excursii si programe de divertisment specifice zonei: petreceri tematice, precum claca pescareasca sau spectacole oferite de diverse ansambluri artistice locale.

"Delta Dunarii atrage de la an la an din ce in ce mai multi turisti romani, care si-au petrecut ultimele vacante in destinatii externe si acum se intorc sa descopere si ceea ce au acasa. Spre uimirea lor, Delta chiar le arata ca este una dintre destinatiile de top si ca merita toata atentia", a adaugat Dragos Catalinoiu Gociman.

Citeste si:
A inceput constructia unei nave electrice pentru Delta Dunarii
O nava propulsata 100%...

Sezonul turistic din Delta Dunarii a inceput deja la sfarsitul lunii martie, pensiunile din zonele Holbina, Murighiol Dunavatu, Crisan si Sulina avand pana acum un grad de ocupare de circa 30% in week-end-uri.

Pentru intreg sezonul turistic 2019, numai prin intermediul ViziteazaDelta.ro, de la inceputul anului si pana in prezent, s-au vandut peste 1.000 de pachete turistice si toate au fost achizitionate in regim all Inclusive. De exemplu, un sejur pe plajele Deltei in luna iunie, care include transport pe apa de la Tulcea la Sulina si retur, cazare 7 nopti la o pensiune de trei margarete, cu masa in regim de demipensiune si trei excursii porneste de la 298 euro/persoana.

Platforma ViziteazaDelta.ro a fost lansata, in 2018, de Dragos Catalinoiu Gociman si Gabriel Iliescu, in urma unor investitii de circa 130.000 de euro.

Citeste si:
Sfarsit de concediu in Delta. Septembrie, o luna plina cu evenimente
Sfarsit de concediu in Delta...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Stufarisul de la Sic si Lacul Stiucilor, delta din inima Transilvaniei