Agentia imobiliara Bulgarian Dreams Real Estate Agency, cu sediul la Londra, a lansat un proiect pentru construirea unui complex turistic de lux la Cap Caliacra, de la malul Marii Negre, informeaza Novinite.

Costul intregului proiect, denumit Azure del Mar, se va ridica la 136 de milioane de euro, iar complexul va fi una dintre cele mai impresionante destinatii turistice la malul marii din toata Europa si va fi construit chiar deasupra marii. Managerul companiei Bulgarian Dreams, Robert Jenkins, apreciaza ca proiectul Azure del Mar va deveni una dintre cele mai vizitate complexe turistice de pe costa bulgara a Marii Negre, anunta NewsIn.

Preturile pentru apartamente vor incepe de la 38.000 de euro si vilele cu doua dormitoare vor costa 178.000 de euro. Prima faza a proiectului include construirea a 135 de apartamente de lux si vile in stilul arhitectural arabic vechi.

Complexul va fi dotat cu un sistem de canaluri deschise, tot in stil arabic, prin care apa va curge fiind pompata direct din marea de sub apartamente. Arhitectul sef a planuit instalarea unor lifturi de sticla care vor transporta turistii pe plaja. Investitorii din toata lumea s-au aratat interesati de cumpararea unor locuri de vacanta luxoase, in stilul Orientului Apropiat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Amendă pentru administratorul unei cafenele din București, ÎNCĂ DESCHISĂ
Setari Cookie-uri