CFR Calatori informeaza ca in perioada 7 iunie – 7 octombrie 2019, pasagerii vor avea legaturi directe de la Bucuresti catre Salonic, Halkali/Istanbul, Sofia si retur.

Pasagerii care doresc sa ajunga cu trenul in Grecia in perioada 7 iunie – 7 octombrie 2019, vor putea calatori intre Bucuresti Nord – Salonic si retur, o data pe saptamana, cu plecare vineri la ora 12:40 din Bucuresti si sosire in Salonic sambata la ora 6:59.

Intoarcerea se face duminica cu plecare din statia Salonic la ora 23:19 si sosire in statia Bucuresti Nord luni, la ora 18:55.

Trenul care circula catre Grecia va avea in compunere un vagon clasa a 2-a, un vagon cuseta cu 6 locuri, respectiv 4 locuri in cabina. Un bilet de calatorie dus, Bucuresti – Salonic, costa aproximativ 44 euro la vagon clasa a 2-a, 55 euro la vagon cuseta de 6 locuri si 61 euro la vagon cuseta de 4 locuri.

Trenul care circula spre Sofia pleaca zilnic la ora 12:40 si ajunge la ora 22:20. Un bilet de calatorie dus costa aproximativ 29 euro la clasa a 2-a. De la Sofia plecarea este la 9:00 si sosirea in statia Bucuresti Nord la ora 18:55.

Citeste si:
FOTO: Acestea sunt noile vagoane modernizate de CFR Calatori
CFR Calatori a modernizat o...

Trenul catre Turcia va circula zilnic intre 9 iunie – 7 octombrie 2019 si va avea in compunere un vagon cuseta cu 4 locuri in cabina. Acesta va pleca din statia Bucuresti Nord la ora 12:40 si va sosi in statia Halkali dimineata, la ora 7:40. Din statia Halkali trenul pleaca la ora 21.40 si ajunge in statia Bucuresti Nord la ora 18.55, a doua zi.

Intre Halkali si gara Sirkeci, din centrul orasului Istanbul, compania feroviara turca (TCDD) asigura transport auto, astfel:

Ø cu plecare din Halkali la ora 8:00 si sosire in Istanbul la ora 9:00.

Ø cu plecare din Istanbul la ora 20:00 si sosirea in Halkali la ora 21:00.

Citeste si:
CFR Calatori prezinta cinci tipuri de vagoane modernizate
CFR Calatori prezinta, in...

O calatorie dus catre Halkali/Istanbul costa aproximativ 53 euro, la vagon cuseta cu 4 locuri. Preturile pot varia in functie de cursul valutar.

Biletele de calatorie pot fi achizitionate din statiile si agentiile CFR Calatori deschise traficului international.

Sursa foto: Andrei Marian | Facebook CFR Calatori

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
UPDATE Un barbat a incercat sa se sinucida la metrou