Jonathan Soper a fost numit General Manager al InterContinental Bucuresti incepand cu 15 ianuarie 2007. Acesta este unul dintre cei mai importanti pasi in implementarea contractului de management pe care hotelul l-a semnat in decembrie 2006 cu lantul InterContinental Hotels Group.

Soper are cetatenie britanica, dar el sustine ca este un profesionist international, de vreme ce Bucurestiul este cea de-a 25-a casa a familiei sale. Nascut in Hong Kong in 1950, a fost crescut in Kenia si a abosolvit Ecole Hoteliere de Lausanne in Elvetia.

Cu mai mult de 35 de ani de experienta in managementul hotelier, Dl. Soper a ocupat numeroase pozitii de management in cadrul lantului InterContinental incepand cu 1980:
- General Manager al Hotelului InterContinental din Livingstone Zambia,
- Resident Manger in New Orleans SUA;
- General Manager in Muscat Oman, Nairobi Kenya, Abu Dhabi Emiratele Arabe Unite, Istanbul Turcia;
- Director Regional de Operatiuni in Iordania (3 hoteluri);
- O sarcina speciala la Sediul Central din Londra;
- Vice Presedinte de Dezvoltare Sub Sahara Africa;
- Vice Presedinte Regional de Operatiuni In Africa de Est si Centrala (5 hoteluri);
- Director Regional de Operatiuni Oman.

Inainte de a veni in Bucuresti, Soper a facut parte din echipa Ceylan InterContinental Istanbul, in calitate de General Manager. Intr-o perioada de 4 ani a condus echipa catre multe succese: Quality Excellence Award in 2004/2005, Hotel of the Year in 2006, Conde Nast - One of World's Top 500 Hotels. La nivel personal, dl. Soper a fost numit IHG General Manager of the Year in 2005.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri