Editia din noiembrie 2019 a Targului de Turism de la Romexpo, Bucuresti, a fost vizitata de mai multi romani comparativ cu anul trecut, care si-au cautat vacante in Grecia, Turcia, Bulgaria, Portugalia, Danemarca, Norvegia, Suedia si Rusia, potrivit unui comunicat publicat de agentia de turism Hello Holidays.

Editia din noiembrie 2019 a Targului de Turism de la Romexpo, Bucuresti, a atras peste 14.000 participanti, cu 4.000 mai mult fata de anul anterior.

Cu ocazia targului au fost rezervate 1.200 de vacante prin agentia Hello Holidays. Acestea s-au efectuat atat in cadrul Targului de la Romexpo, in agentie, cat si online, intrucat ofertele au fost disponibile in timp real pe site.

Ca in anii precedenti, romanii au achizitionat vacante atat pentru vara, cat si pentru sarbatorile de iarna.

Cele mai cautate destinatii pentru sejururi au fost: Grecia, Turcia si Bulgaria. Publicul a fost atras de reducerile pentru destinatiile Halkidiki, Thassos, Insula Evia, Riviera Olimpului si Tolo din Grecia, de sejururile cu avionul in Antalya, de Marmaris si Kusadasi din Turcia si de statiunile de pe litoralul din Bulgaria.

De asemenea, circuitele in Europa atat cu avionul, cat si cu autocarul au avut un numar mare de solicitari. Printre cele mai solicitate programe au fost: Rusia, tarile din Peninsula Scandinava, Spania si Portugalia, dar si circuitele pentru Istanbul si Cappadocia.

Sursa foto: Emre Gencer | Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri