Daca vrei sa te bucuri de vacante la preturi mici, indiferent ca ai in minte o iesire scurta de Revelion sau deja te gandesti la concediul de vara viitoare, arunca o privire pe ofertele de zboruri pregatite de cateva companii aeriene cu ocazia Black Friday-ului american. Promotiile sunt valabile pana la ora 23:59 in aceasta seara.


Ryanair este una dintre companiile aeriene care au lansat astazi o promotie speciala de Black Friday: un milion de locuri au preturi cu pana la 25% mai mici. Aceasta oferta marcheaza Ziua 6 din cadrul seriei de promotii speciale ale Ryanair, parte a “Cyber Week” si este disponibila pentru calatorii efectuate din decembrie pana in martie. Locurile promotionale trebuie rezervate pana la miezul noptii, astazi.

Si Wizz Air anunta reduceri de pana la 30% pe anumite zboruri rezervate azi, indiferent de momentul calatoriei. Reducerile se aplica tarifelor care includ taxele obligatorii, dar exclud comisionul de administrare. Promotia este valabila astazi pana la ora 23:59, pe zborurile Wizz Air selectate. Preturile se aplica doar rezervarilor efectuate pe wizzair.com sau prin aplicatia de telefon WIZZ. In plus, cei care isi rezerva biletele azi intra automat intr-o tombola unde au sansa de a castiga un voucher in valoare de 1.500 de euro.

De asemenea, companiile Air France si KLM au reduceri de astazi si pana la finalul zilei de 1 decembrie. De preturi scazute, incepand de la 589 de euro, beneficiaza biletele de avion spre Mauritius si Seoul, iar pentru insula St. Martin din Caraibe, costul este de 699 euro de persoana cu ofertele Black Friday de la Air France. 598 de euro costa in aceste zile un bilet spre Shanghai. KLM vine cu tarife promotionale pentru Curacao, unde costurile incep de la 863 de euro de persoana, pentru Aruba (877 euro) si pentru Johannesburg (715 euro).

Pentru romanii care cauta destinatii unde temperaturile sunt mai prietenoase chiar si pe timpul iernii, o optiune este Israel. Pe citiesbreak.com, cei interesati pot gasi oferte tentante de Black Friday, fie doar pentru zboruri spre Tel Aviv, fie pentru pachete care contin si cazare si masa. Pretul unui bilet de avion spre Tel Aviv incepe de la 38 de euro de persoana, iar ofertele care includ zbor, trei nopti de cazare in Tel Aviv si mic dejun incep de la 142 euro de persoana.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri