Se spune ca atunci cand lucrurile merg bine, e indicat sa calatoresti pentru a le sarbatori, iar atunci cand merg rau, trebuie sa calatoresti pentru a trece peste ce s-a intamplat. Urmand aceasta filosofie, o companie din Hong Kong a lansat o aplicatie de calatorie pentru persoanele care tocmai au trecut printr-o despartire dureroasa.

Breakup Tours este o aplicatie de calatorie destinata celor care au iesit cu inima franta dintr-o relatie, oferindu-le servicii si experiente care sa ii ajute sa treaca mai usor peste despartire, conform cnn.com.

Aplicatia a fost inspirata de credinta ca o calatorie este modalitatea ideala de a trece peste nefericirea in dragoste. Practic, o evadare din rutina si angajarea in activitati placute departe de casa ajuta persoana sa se desprinda mai usor de trecut si de amintirile dureroase, oferindu-i o noua perspectiva. “Dupa ce am stat de vorba cu multe persoane, ne-am dat seama ca exista trei pasi spre vindecare: sa te eliberezi emotional, sa incerci ceva nou si sa inveti ceva nou. Toate activitatile noastre sunt centrate pe acesti trei pasi”, a declarat Stephen Chung, co-fondator al companiei care a creat aplicatia.

Breakup Tours ii ajuta pe cei care o folosesc sa aleaga tururi si activitati tematice (de exemplu, o excursie in mijlocul naturii) si, inainte de calatorie, le livreaza o cutie de prim ajutor pentru despartire (breakup first-aid kit), in care se afla diverse obiecte, printre care o lista cu piese de ascultat dupa ce ai iesit dintr-o relatie si exercitii de exprimare a emotiilor prin scris.

Aplicatia poate fi descarcata din AppStore.

Sursa foto: pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri