Operatorul aerian Wizz Air organizeaza, luni, campania de reduceri Pink Monday, pe parcusul careia scoate la vanzare bilete cu pana la 30% mai ieftine.

Potrivit unui comunicat de presa al companiei, reducerea este valabila pe parcusul zilei de 2 decembrie iar pretul biletelor include taxele obligatorii, nu si comisionul de administrare, conform Agerpres.ro.

Calatoria poate fi efectuata oricand, iar preturile se aplica doar rezervarilor efectuate pe wizzair.com sau prin aplicatia de telefon Wizz.

Wizz Air opereaza o flota de 120 aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea intre 152 de destinatii din 44 de tari.

Compania este listata la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ si este inclusa in calculul indicilor FTSE 250 si FTSE All-Shares. Wizz Air este membra a Asociatiei Internationale a Transporturilor Aeriene (IATA) si Operational Safety Audit (IOSA).

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri