Bradul de Craciun din Trafalgar Square a ajuns in Londra, insa unele persoane sunt de parere ca acesta este mai subtire decat de obicei, potrivit Agerpres.

Bradul norvegian cu o inaltime de 22 de metri are crengile mai rasfirate decat de obicei, noteaza Press Association, iar o persoana a declarat ca acesta este ''cel mai anemic pom posibil''.

Un utilizator de pe retelele de socializare a scris: ''Ca britanic din Norvegia ma simt cu adevarat jenat...''

O alta persoana a scris pe Tweeter: ''Pomul din Trafalgar arata cam rasfirat anul acesta... Cine a suparat Norvegia? Haideti, recunoasteti''.

''Arati cam subtire. Ai tinut dieta?'', intreaba un alt utilizator.

Pe contul oficial de Twitter al celebrului pom de Craciun, @trafalgartree, a urmat replica: ''Am crezut ca am lasat trolii in urma, in Norvegia!'', cu referire la personajele negative din mitologia nordica al caror nume a fost imprumutat pentru a defini utilizatorii din mediul online care publica mesaje cu intentia de a starni controverse si iritare.



Pomul de Craciun din Trafalgar Square are circa 90 de ani si a fost daruit Marii Britanii de Norvegia in semn de recunostinta pentru sprijinul acordat in timpul Celui de-Al Doilea Razboi Mondial, o traditie din 1947.

Copacul este taiat in Norvegia la sfarsitul lunii noiembrie dintr-o zona autorizata si este apoi transportat la Londra cu vaporul si apoi cu un camion.

Comentand reactiile, Consiliul din Westminster a declarat pentru Press Association prin vocea unui purtator de cuvant ca ''este pacat ca oamenii sunt atat de negativi''.

''Acest copac este un simbol care celebreaza prietenia in fata greutatilor. Nu stiu cum se asteapta oamenii sa arate un pom de 90 de ani si 72 de picioare inaltime, dar acesta este diferit de unul din locuinta. Crengile sunt mai rasfirate. Speram ca oamenii vor veni si se vor bucura de el dupa ce va fi impodobit si luminile vor fi aprinse'', a adaugat purtatorul de cuvant.

Luminile pomului de Craciun din aceasta piata londoneza se aprind in prima zi de joi a lunii decembrie.

Sursa foto: twitter.com/trafalgartree

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri