In curand, fanii Star Wars se vor putea imbarca intr-o calatorie spre galaxii indepartate la bordul navei Star Wars: Galactic Starcruise, adica in viitorul hotel Star Wars din Walt Disney World. Experienta la hotelul Star Wars nu va consta doar intr-o noapte de cazare, potrivit msm.com, ci in doua nopti pe care cei interesati de aceasta aventura le vor petrece in propria poveste Star Wars.

Calatorii intergalactici vor ajunge impreuna la terminalul desemnat pentru inceputul calatoriei, langa studiourile Disney de la Hollywood, dupa care vor lua o naveta printre stele pentru a ajunge la nava spatiala Halcyon - sau cel putin asa vor avea senzatia.

La bordul navei se vor afla nu doar ceilalti calatori, ci si androizi si extraterestri, si, dupa cum fanii banuiesc deja, Kylo Ren si Primul Ordin isi vor face aparitia. In cabine vor fi ecrane cu peisaje spatiale care se transforma pe parcursul calatoriei, care le vor da turistilor impresia ca se afla chiar in camerele de dormit din Star Wars.

De asemenea, calatorii vor avea acces pe punte si chiar vor putea participa la sedinte secrete de maxima importanta in cele mai ascunse colturi ale navei. In plus, atat adultii, cat si copiii vor avea ocazia sa faca un training in care vor invata de la Luke Skywalker sa lupte cu faimoasele sabii laser.

Preturile pentru calatoria intergalactica nu au fost anuntate, dar speculatiile sugereaza ca s-ar putea ridica la 1000 de dolari de persoana pe noapte.

Deocamdata, fanii Star Wars se pot delecta cu cel mai nou film al seriei, "Star Wars: Skywalker - Ascensiunea", care va avea premiera in cinematografele din Romania pe 20 decembrie.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri