Targul de Craciun din centrul orasului Helsinki este cel mai vechi si cel mai mare din Finlanda. Amplasat in Piata Senatului din centru, targul, care va fi deschis in perioada 6-22 decembrie, atrage anual sute de mii de vizitatori din mai multe tari, potrivit myhelsinki.fi.



In centrul targului de Craciun din Helsinki se afla zonele cu mancare, in care turistii pot gasi specialitati impartite pe regiuni si bauturi specific finlandeze. Din meniu nu vor lipsi migdalele prajite, dulceturile bio si nici bauturile fierbinti.

Pe margine se situeaza aproape 120 de case din lemn, unde expozantii pun la dispozitia vizitatorilor decoratiuni de Craciun, cadouri handmade, precum si diverse produse de ferma. Accentul este pus pe imbinarea traditiilor cu modernitatea, piata de Craciun fiind conceputa de designerul Linda Bergroth.

Atractia principala a targului de Craciun din Helsinki este un carusel olandez vintage, in care se pot urca gratuit atat copiii, cat si adultii cu inimi de copil. In plus, prin piata se vor plimba oameni de zapada, iar Mos Craciun va avea chiar propria casa, asa incat copiii au ocazia sa-l salute zilnic. De asemenea, in targ se afla montata si o scena unde vor avea loc spectacole pentru intreaga familie.

Citeste si cat te costa o vacanta la targurile de Craciun din Europa si ce targuri de Craciun din Romania sunt deschise in aceasta perioada.

Sursa foto: bizarreglobehopper.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri