Grevele prevazute de personalul de zbor al British Airways din Marea Britanie marti si miercuri au fost anulate, insa in aceste zile vor aparea totusi probleme, a anuntat compania aeriana intr-un comunicat. insotitorii de zbor din sindicatul TGU anuntasera trei greve, marti si miercuri, la 5-7 februarie si la 12-14 februarie.

Joia trecuta, BA anuntase ca toate zborurile cu plecare de la Heathrow vor fi anulate marti si miercuri, ca si majoritatea celor programate sa aterizeze pe acest aeroport. Acelasi lucru era anuntat pentru toate zborurile de la Gatwick, la sud de Londra.

intr-un comunicat dat publicitatii ieri dupa-amiaza, British Airways a anuntat ca negocierile s-au incheiat cu un succes, dar "din pacate, decizia soseste prea tarziu pentru a evita perturbarea proiectelor de zeci de mii de clienti pentru marti si miercuri". "Vom face tot posibilul pentru a reprograma cat mai multe zboruri posibil pentru aceste doua zile", a dat asigurari BA, care va da publicitatii un nou comunicat in cursul zilei.

British Airways a mai anuntat printr-un comunicat remis NewsIn ca va reprograma cat mai multe zboruri pentru zilele de marti si miercuri, in urma suspendarii grevei personalului de zbor, programata pentru cele doua zile, astfel incat pasagerii sa fie cat mai putin afectati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Greva la British Airways: 1.600 de zboruri ar putea fi anulat