Pasagerii unei curse Fly Dubai au petrecut revelionul in Aeroportul Otopeni. Aeronava, al carei zbor a fost amanat din motive tehnice in cursul zilei de luni, a decolat marti seara la 21:45, dar s-a intors din nou la sol, potrivit unor surse din CNAB, citate de Digi 24.
„Trebuia sa plece alaltaieri, s-a amanat cursa din motive tehnice pentru ieri, s-a amanat pentru ieri dupa-amiaza. A plecat aseara tarziu la 21:45 si s-a intors. A decolat si a revenit pe Otopeni. Pasagerii sunt de alaltaieri si nu stiu daca mai sunt si astazi pe aeroport”, au declarat surse din Compania Nationala de Administrare Aeroporturi Bucuresti (CNAB).

Pasagerii au fost cazati la hotel in noapte de luni spre marti.

„Dar au fost dusi la hotel in prima noapte, aseara nu se mai stie ce au facut”, au adaugat sursele.
Doi dintre pasagerii aeronavei au vorbit despre experienta pe care au trait-o.

“In prima zi nu a mai avut loc zborul si a fost programata imbarcarea pentru a doua zi. Mirosea a kerosen, copiii plangeau, inclusiv stafful aeronavei a inceput sa planga”, a povestit un pasager.

“Ne-am imbarcat si i-am intrebat daca au facut teste cu aeronava. Din pacate, domnul capitan cred ca a luat decizia sa faca testele cu noi”, a spus un alt pasager
Zborul este programat din nou pentru astazi.
Foto: Agerpres
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri