Ligia Popoviciu, actionar al societatii hoteliere Parc Hotels SA, isi va ceda detinerea de 39% din actiunile companiei hoteliere unui off-shore cipriot, Bladon Enterprises Ltd, contra sumei de 39.000 lei (circa 11.500 euro), potrivit Monitorului Oficial.

In urma acestei vanzari de actiuni, structura actionariatului Parc Hotels SA va fi formata din Tatika Investments Ltd (58%), Bladon Enterprises Ltd (40%), Valentin Trandafir (1%) si Dimofte Zerlin (1%). Parc Hotels SA dispune de un capital social in valoare de 100.000 lei, informeaza NewsIn.

Compania Parc Hotels este proprietara hotelurilor Best Western Parc si Turist din Bucuresti si face parte din grupul de firme Altrom, controlat de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, care mai controleaza si compania Grand Plaza Hotel SA, detinatoare a hotelului Howard Johnson Grand Plaza din Bucuresti.

Potrivit datelor Ministerului Finantelor Publice (MFP), in 2005, societatea hoteliera Parc Hotels SA a inregistrat un profit net de 1,15 milioane lei (peste 320.000 euro) si o cifra de afaceri de peste 16 milioane lei (4,42 milioane euro).


Mai multe articole din sectiunea Turism »