Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri transportati, lanseaza opt noi rute de zbor de pe aeroporturile din Bucuresti, Iasi si Bacau.

Din Bucuresti, in data de 15 iunie va fi inaugurata ruta catre Munchen, cu patru zboruri pe saptamana, iar in 16 iunie va decola prima aeronava Blue Air din Iasi catre Verona. Saptamanal vor fi operate cate trei zboruri catre aceasta noua destinatie.

Totodata, Blue Air lanseaza sase noi rute de pe aeroportul din Bacau: Atena, Birmingham, Copenhaga, Larnaca, Oslo si Stuttgart. Aceste rute se adauga celorlalte noua operate in prezent de pe Aeroportul International George Enescu. Astfel, incepand cu 15 iunie 2020, pasagerii din Bacau vor calatori cu Blue Air catre 15 destinatii diferite.

“Pretul biletelor catre noile destinatii porneste de la 19,99 euro, iar prin programul de abonamente anuale Blue Benefits, pasagerii si partenerii lor de calatorie beneficiaza de reduceri semnificative la biletele de avion si la bagajele de cala. Odata cu lansarea noilor rute din Bacau, cu o frecventa de doua ori pe saptamana, vom aloca cea de-a treia aeronava pe aceasta baza", a declarat Carsten Schaeffer, director comercial Blue Air.

Blue Air va asteapta cu drag la bordul aeronavelor sale din Bacau, spre destinatiile: Atena, Bruxelles, Birmingham, Bologna, Copenhaga, Dublin, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Milano, Oslo, Roma, Stuttgart si Torino.

Compania opereaza avioane tip Boeing 737 si are in derulare un program amplu de innoire a flotei pentru a oferi pasagerilor cele mai bune conditii de calatorie. Cu o echipa formata din peste 1.000 de profesionisti, pasionati de aviatie, compania are un istoric impecabil in siguranta zborului.

In cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri si a zburat peste 340 milioane de kilometri.

Sursa foto: captura Blue Air

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri