Incepand din 2021, Brasovul va avea aeroportul international cu numarul 18 din Romania, iar deschiderea acestuia va atrage un numar consistent mai mare de touroperatori straini si romani.

Asociatia Aeroporturilor din Romania si reprezentantii Consiliului Judetean Brasov au stabilit ultimele detalii in vederea deschiderii Aeroportului din Brasov.

Adrian Ioan Vestea, presedintele Consiliului Judetean Brasov, a mentionat ca pana la sfarsitul acestui an Aeroportul din Brasov va fi finalizat in proportie de 90%.

„Noi nu construim orice fel de aeroport, ci unul care va fi intre primele trei la nivel national, dupa Aeroportul International „Henri Coanda” si Aeroportul International Cluj, atat din punctul de vedere al marimii terminalului de pasageri, cat si ca lungime a pistei de decolare-aterizare”.

Adrian Ioan Vestea a declarat de altfel ca Brasovul a demonstrat in decursul timpului ca, fara a avea niciun kilometru de autostrada care sa lege de celelalte judete, are o capacitate de dezvoltare turistica foarte buna.

Potrivit Corinei Martin, Presedintele Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania (FAPT), o prioritate ar fi un zbor direct Brasov-Constanta, care ar putea opera inca din 2021. Dar si zboruri charter cu turisti israelieni, britanici si de pe alte piete considerate importante, pentru a atrage turisti in Romania.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri