Guvernul israelian a anunțat luarea deciziei de a înăspri condițiile de acces în Israel, timp de 14 zile, începand de joi, 12 martie 2020, ora 20:00, cu scopul de a-și proteja populația de răspândirea coronavirusului. Masura se aplică persoanelor de orice naționalitate/cetățenie.

Începând cu 12 martie 2020, ora 20:00, autoritățile vamale din Israel vor permite accesul în țară doar acelor persoane care vor face dovada că pot intra în carantină pentru 14 zile de la momentul intrării în Israel. Carantina nu se poate face în cadrul unui hotel sau pensiune, ci doar în cadrul unei locuințe private.

Turiștii aflați deja în Israel sau cei care urmează să plece în Israel în zilele următoare și care vor intra în țară până pe 12 martie, își vor putea desfășura în mod normal călătoria.

De asemenea, punctele de trecere vamală spre Iordania vor fi închise. Turiștii aflați acum în Israel care au zboruri de întoarcere din Iordania sau care se află în Iordania și au zboruri de întoarcere din Israel trebuie să meargă la punctele vamale cu șase ore înainte de zbor și să prezinte biletele de avion. Totuși, autoritățile israeliene recomandă evitarea acestei opțiuni.

În acest context, Wizz Air a anunțat că își suspendă cursele pe toate rutele către Tel Aviv și Eilat începând cu 12 martie ca urmare a deciziei autorităților israeliene de a introduce carantina de 14 zile pentru toți pasagerii care sosesc în țară, în cadrul acțiunilor de limitare a epidemiei de Coronavirus. În plus, referitor la zborurile către Italia, suspendate inițial până pe 23 martie, măsura se extinde până pe 3 aprilie.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri