IRI Travel pune, gratuit, la dispoziția autorităților și a companiilor private toate autocarele sale pe întreaga durată a stării de urgență în care se va afla România.

Compania de turism dispune de o flotă de 12 autocare cu o capacitate totală de 626 de locuri.

„În momentul de față, am scos autocarele din circuitul comercial (închiriere) și de pe circuitele pe care IRI Travel le organiza în regiunile istorice al României. Așa că, dorim să ajutăm pe cât se poate de mult la oprirea răspândirii coronavirusului pe teritoriul României”, a declarat Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

Angajații IRI Travel au fost notificați în legătură cu planul companiei, astfel că, toți și-au dat acordul acceptând provocarea de a ajuta pe cât pot în această criză.

Singura condiție pentru închirierea gratuită a autocarelor IRI Travel este ca beneficiarii acestor servicii să achite costurile cu combustibilul, ei știind cât și unde urmează să le folosească și a taxelor de trecere, acolo unde este cazul.

Închirierea lor se va face pe principiul „primul venit, primul servit”. Este de menționat că folosirea lor este valabilă doar pe teritoriul României.

Lista autocarelor pe care IRI Travel le pune la dispoziție:

  1. ISUZU TURQOISE - 30 LOCURI,
  2. MAN IRIZAR - 55 LOCURI,
  3. MERCEDES 350 TOURISMO - 50 LOCURI,
  4. MERCEDES 350 TOURISMO - 50 LOCURI,
  5. SETRA 415 GH-HD - 50 LOCURI,
  6. SETRA 315 GT-HD - 50 LOCURI,
  7. MERCEDES 350 TOURISMO - 50 LOCURI,
  8. MERCEDES 350 TOURISMO - 50 LOCURI,
  9. MERCEDES 350 TOURISMO - 50 LOCURI,
  10. VOLVO IRIZAR B12 - 63 LOCURI,
  11. VOLVO IRIZAR B12 - 63 LOCURI,
  12. SETRA 319 GT0HD - 65 LOCURI.

Citește și: COVID-19 | Blue Air suspendă zborurile și lansează un program nou pentru românii care vor să se întoarcă în țară.

Sursa foto: IRI TRAVEL

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri