Premierul Ludovic Orban a comunicat în ședința BEx PNL că în aceste zile se lucrează la un pachet de măsuri care să fie aplicate după data de 15 iunie şi care să le permită celor care vor să se bucure de soare pe plajele din Grecia sau de o excursie Bulgaria să revină în România fără condiţia de a intra în izolare pentru 14 zile, scrie Digi24.

Institutul Naţional de Sănătate Publică şi Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă monitorizează situaţia din cele două ţări pentru vedea dacă acestea rămân sub coeficientul de risc privind infectarea cu noul coronavirus, adică sub pragul de 4 sau 5.

Decizia vine după revizuirea evaluării epidemiologice realizază de România la începutul lunii aprilie. De atunci şi până acum, însă, epidemia de coronavirus a cunoscut o stagnare sau chiar o scădere în cele două state europene.

La ora actuală în Grecia au fost raportate 2.937 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19, din care 179 de morţi, iar în Bulgaria erau 2.538 de astfel de cazuri şi 144 de decese.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri