Directorul general al companiei TAROM, George Barbu, şi-a prezentat demisia din funcţie marţi, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie, informează Ministerul Transporturilor.

"Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor informează că astăzi, 9 iunie 2020, directorul general al companiei TAROM şi-a prezentat demisia, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie. Membrii Consiliului de Administraţie al TAROM au luat act de demisia domnului George Barbu şi l-au mandatat pe domnul Ursu Mihăiţă să preia funcţia de director general interimar pe o perioadă de 4 luni. Menţionăm că domnul Ursu Mihăiţă era membru al Consiliului de Administraţie al TAROM", arată Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (MTIC), scrie Agerpres.

Compania Naţională de Transport Aerian - TAROM a anunţat că, începând cu luna iulie, va introduce noi rute interne, care să susţină repornirea turismului românesc. Românii din vestul ţării vor putea ajunge pe litoral în mai puţin de o ora.

Rutele noi operate de TAROM vor fi: Timişoara - Constanţa - Timişoara; Oradea - Constanţa - Oradea; Cluj Napoca - Constanţa - Cluj Napoca.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (MTIC). Din iunie 2010, compania este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Cititi si Wizz Air introduce rute noi din București. Care sunt destinațiile spre care va zbura operatorul aerian.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri