România a fost inclusă de italieni pe o listă foarte scurtă a destinațiilor europene sigure pentru vacanța de vară din 2020. Vezi ce state sunt considerate ”sigure” în acest sezon estival!

Alături de România, pe lista celor de la Esquire Italia se mai află doar Grecia, Croația și Portugalia țări în care numărul cazurilor de Covid-19 este „foarte mic și, deci, sunt considerate sigure”, scrie Digi24.

Italienii mai spun că, în plus, toate aceste țări sunt la o distanță relativ mică de Italia, iar turiștii nu sunt obligați să facă o călătorie a foarte lungă pentru o vacanță de vară sigură.

„Din lista noastră de destinații turistice europene sigure și perfecte pentru această vară, România este cea pe care italienii au tendința să o viziteze cel mai puțin. Cu toate acestea, este o greșeală: pentru iubitorii de mâncare, drumeții pe munte și plimbări în orașe, România este un adevărat paradis. Iar costurile sunt foarte accesibile. 2020 este anul perfect pentru a o descoperi. România este printre cele mai sigure țări de pe tot continentul când vine vorba de pandemia de coronavirus”, scrie Esquire.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri