Cu toate că în momentul de față lumea este destul de circumpspectă în ceea ce privește petrecerea vacanței din acest an având în vedere faptul că virusul Covid – 19 încă este prezent în comunitate, hotelierii vin cu oferte din ce în ce mai tentante pentru a putea atrage un număr cât mai mare de clienți. Indiferent de locația aleasă pentru petrecerea vacanței, oamenii trebuie să respecte măsurile de prevenire a infectării cu noul Coronavirus. Doar în acest fel aceștia pot petrece o vacanță în siguranță. Locațiile mai retrase, aflate în mijlocul naturii sunt o opțiune foarte bună având în vedere condițiile medicale prin care trec marea majoritate a țărilor.

Indiferent de contextul medical în care ne aflăm, Delta Dunării este fără nici o urmă de îndoială una dintre cele mai bune locații pentru o vacanță de neuitat. Faptul că este o zonă virgină din punct de vedere a peisajelor este unul dintre principalele motive pentru care Delta Dunării este una dintre destinațiile turistice care trebuie văzută cel puțin o dată. Posibilitatea de a menține distanța socială este un alt motiv pentru care această destinație turistică trebuie luată foarte serios în considerare în momentul în care se planifică vacanța.

Delta Dunării este locul care te reconectează cu natura

Având o suprafață de 3446 km², Delta Dunării se află în mijlocul naturii, acesta fiind detaliul principal pentru care această locație este apreciată la nivel european. Este a doua deltă ca mărime din Europa și cea mai bine conservată din punct de vedere al faunei. Așadar, în cazul în care dorești să te rupi de agitația din marile orașe dar și în cazul în care dorești să te reconectezi cu natura, Delta Dunării este locația pe care trebuie să o vizitezi. Pentru ca alegerea destinației turistice să fie mult mai ușor de făcut trebuie să cunoști despre Delta Dunării câteva aspecte foarte importante. Acestea sunt :

  • Biodiversitatea acestei zone este foarte apropiată de cea a Marii Bariere de Corali din Australia. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care Delta Dunării este vizitată de un număr foarte mare de turiști străini.
  • Această zonă este Raiul pe pământ atât pentru pescari cât și pentru ornitologi. În Delta Dunării se poate pescui o varietate mare de pești și pot fi observate peste 300 păsări rezidente și migratoare.
  • Are un patrimoniu cultural foarte bine conturat și bogat.
  • Este cea mai mare rezervație cu zonă umedă din Europa. De asemenea, are cea cea mai mare intindere de stuf din Europa.
  • În Delta Dunării pot fi văzute păsări și animale care sunt pe cale de dispariție.
  • Este o zonă în interiorul căreia se află 12 tipuri de habitate. Acest detaliu face ca această zonă să fie destinația mult visată de către persoanele care sunt iubitoare de natură.
  • Peste 50% din suprafața Deltei Dunării este intactă, ceea ce face ca aceasta să fie preferată de către turiștii cărora le place un mediu mai sălbatic.

Delta Dunării oferă condiții de cazare de lux

Cu toate că Delta Dunării este o zonă care are o mare suprafață virgină, aceasta oferă condiții de cazare de lux. Pentru a putea îmbina frumusețea peisajelor cu condițiile de cazare de lux trebuie să te cazezi la Lebăda Luxury Resort & Spa. Acest resort este cel mai luxos spațiu de cazare care poate fi găsit în Delta Dunării. Construit pe o insulă, pe care nu se poate ajunge decât cu barca, Lebăda Luxury Resort & Spa este locația care te va face să te simți ca în Rai. Rasfățul oferit de către personalul care lucrează în cadrul acestui resort dar și activitățile puse la dispoziție de către aceștia sunt două dintre motivele care fac ca zilele petrecute în cadrul acestui resort să fie cele mai frumoase zile din viața ta. Printre activitățile puse la dispoziție de către personalul resort-ului, menționez următoarele:

  • O varietate mare de masaje.
  • Activități în sală.
  • Activități în piscină.
  • Pescuit în mediul natural.
  • Posibilitatea de a juca diverse jocuri pe un teren multifunțional sintetic.
  • Excursii la crama Râșova.
  • Saună uscată și umedă.
  • Tratamente pentru detox.

Restaurantul aflat în incinta resort-ului este unul în cadrul căruia lucreaza doar bucătari specializați la cel mai înalt nivel pentru a putea oferi clienților meniuri variate, inspirate atât din bucătăria tradițională cât și din cea internațională. Pentru a te putea conecta cu natura, restaurantul îți oferă posibilitatea de a putea servi o cină plutitoare. În acest fel, poți savura mâncarea preferată în timp ce te bucuri de peisaje care pur și simplu îți taie răsuflarea. Evadează din monotonie și experimentează o cină care cu siguranță va fi cea mai frumoasă cină pe care ai servit-o vreodată.

Concluzii

Cazare Delta Dunarii de lux in resort este alegerea pe care trebuie să o faci în cazul în care îți dorești o vacanță în care să fii tratat precum un superstar. De asemenea, pe lângă tratamentul regesc de care vei avea parte în cazul în care vei opta pentru a te caza în cadrul acestui resort, priveliștea și experiența oferită de către Delta Dunării nu se compară cu experiența oferită de către nici o altă locatie pentru că Delta Dunarii este o zonă cum rar se găsește în această lume. Această afirmație este făcută de către turiștii străini care au o mare experință în ceea ce privește petrecerea vacanțelor în locuri exotice. Așadar, având în vederea frumusețea acestei zone atât din punct de vedere a faunei și florei dar și pentru că este o locație în care poți păstra distanțarea socială, Delta Dunării trebuie să fie alegerea oamenilor care doresc să se deconecteze de stresul creat de către marile orașe.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri