Centrul de Agrement din Poiana Braşov s-a redeschis pe 1 iulie, administratorul acestuia anunţând, joi, că suprafaţa generoasă permite aplicarea măsurilor de prevenţie şi siguranţă împotriva răspândirii COVID-19 pentru clienţi, care pot practica aici, de marţi până duminică, bowling, biliard, tenis de masă, minigolf şi escaladă.

Atât clienţilor, cât şi personalului centrului, li se va lua temperatura corporală. Purtarea măştilor de protecţie este obligatorie, la intrarea în centru sunt amplasate dispensere cu dezinfectant pentru a se putea asigura igiena mâinilor, iar la intrare - covoraşe cu dezinfectant, echipamentele de joc şi cel de protecţie din sala de escaladă fiind dezinfectate după fiecare client sau grup.

Totodată, au fost luate măsuri de limitare a numărului de persoane care pot participa la o activitate - maximum şase persoane/pistă la bowling (sunt funcţionale patru din cele opt existente) şi cel mult patru persoane la o masă de tenis, respectiv una de biliard (funcţionează două din cele trei existente).

La minigolf, datorită spaţiului generos, se permite accesul a cel mult şase persoane (una-două familii de cel mult trei persoane), iar în sala de escaladă se va permite accesul unei familii formată din două până la maximum şase persoane sau a două familii formate din cel mult două persoane.

Sistemul de ventilaţie, încălzire şi aer condiţionat HVAC va fi setat pentru funcţionare cu aport de aer proaspăt din exteriorul clădirii 100%, fără recircularea aerului din incinta Centrului de Agrement.

Se recomandă plata cu cardul bancar.

„Pe parcursul următoarelor săptămâni, în măsura în care condiţiile generale o vor permite, se va pune la dispoziţia organizatorilor de evenimente şi etajul I al Centrului de Agrement, unde se regăsesc sala de conferinţe şi foayerul pentru expoziţii (datorită suprafeţei generoase, 700 mp sala de conferinţe extinsă şi 600 mp sală de expoziţii)", a transmis Primăria municipiului Braşov, care administrează centrul.

Sursa foto: Centrul de Agrement Poiana Brașov

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri