Sâmbătă, 3 iulie, a avut loc deschiderea Hop Garden Parc, în parcul Drumul Taberei (fost Moghioroș). Investiția totală în deschiderea noului local este estimată la 100.000 euro și include activități de amenajare a spațiilor interioare și exterioare ale restaurantului și a teraselor, proiecte de utilare și modernizare a bucătăriei, reorganizarea personalului, activități de marketing și comunicare.

Hop Garden Parc este o grădină de vară situată în interiorul parcului Drumul Taberei și ocupă o suprafață de 1.000 mp., cu căi de acces din parc și din interiorul ștrandului. Cu o capacitate totală de până la 500 de locuri la masă, împărțite între cele trei niveluri de terasă și restaurant, localul cuprinde și un cuptor din caramidă pentru pizza și grătar în aer liber.

Hop Garden Parc combină mobilierul de lounge, alcătuit din canapele ample și mese joase, cu elementele de decor specifice unei grădini de vară, cu mese și scaune din lemn.

Deschiderea Hop Garden Parc în cadrul complexului de evenimente Magic by Hop Garden face parte din strategia de dezvoltare și modernizare a grupului, începută în 2019 și continuată la începutul anului 2020. Fiind situate în proximitatea celor trei piscine Magic Summer Waves, terasele noastre oferă acces atât dinspre ștrand, cât și din parc.

Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden

Localul face parte din grupul Magic by Hop Garden, un complex de agrement cu o suprafață totală de 15.000 mp. redeschis în octombrie 2019 și condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului.

Localul dispune și de o zonă interioară ce urmează să fie deschisă în momentul în care legislația o va permite. De asemenea, amenajarea noilor terase respectă cu strictețe regulile de distanțare socială impuse de autorități.

Magic by Hop Garden este un complex de agrement specializat în organizarea evenimentelor private și corporate, pentru adulți și copii, redeschis în octombrie 2019 și condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului. Cu o suprafață totală de aproximativ 15.000 mp. situată preponderent în Parcul Moghioroș, complexul este împărțit în patru zone diferite, ce pot fi folosite individual, în funcție de evenimentul dorit: petreceri tematice pentru copii sau adulți, evenimente corporate sau private, petreceri la piscină sau în parc, aniversări, baluri sau diferite momente sărbătorite în familie.

Sursa foto: Hop Garden Parc

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri