Grecia este una dintre cele mai căutate destinații turistice de către români și nu numai. Redeschiderea turismului în Grecia a însemnat o mare provocare pentru autoritățile elene, care se confruntă cu o creștere a numărului de cazuri noi, cu toate că au instituit anumite măsuri de restricție. În acest context, jumătate din cazurile noi de coronavirus, înregistrate în ultimele 24 de ore, au fost identificate la Kulata, singura graniță terestră deschisă turiștilor, potrivit GreekCityTimes.com.

Grecia a raportat 58 de cazuri noi de Covid-19, în ultimele 24 de ore, 34 dintre acestea fiind turiști străini. Din totalul de 58 de cazuri noi, 28 au fost identificate la granița Kulata.

Cazurile din ultimele 24 de ore pe regiuni

Cele 58 de cazuri noi sunt distribuite astfel:

  • 28 au fost identificate la granița terestră,
  • 6 - turiști străini, care au solicitat voluntar testarea, deoarece s-au simțit rău,
  • 1 caz în Kozani (oraș în Grecia, capitala Macedoniei de Vest),
  • 8 cazuri în Attica,
  • 3 cazuri în Lesbos (a treia insulă grecească după mărime),
  • 7 cazuri în Salonic,
  • 1 caz în Imathia,
  • 2 cazuri în Xanthi,
  • 1 caz în Arta (sau Ambracia, oraș aflat în vestul Greciei),
  • 1 caz în Halkidiki.

Grecia a ajuns la un total de 3.883 de cazuri de coronavirus, înregistrând 193 de decese. Media de vârstă a celor decedați este de 76 de ani. Autoritățile elene se întrunesc și astăzi, într-o ședință de guvern, pentru stabilirea unor noi măsuri de restricție, având în vedere evoluția epidemiologică. Una dintre măsuri ar putea consta în obligativitatea purtării măștii în spațiile publice închise, precum restaurantele sau toaletele.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri