Ca umare a deciziei autorităților de a prelungi starea de alertă națională până la 15 august 2020, și a interzicerii tuturor zborurilor către / dinspre țări care nu se află în „Zona Verde” menționate în lista emisă de CNSU, Blue Air este nevoită să anuleze zborurile către / dinspre Stockholm (ARN), până pe 15 august. În funcție de actulizările asupra listei țărilor care se află în “Zona Verde” Blue Air va continua să actualizeze statusul zborurilor sale

De asemenea, ca urmare a deciziei autorităților din Israel, care anunță prelungirea suspendării zborurilor Israel – România, Blue Air este nevoită să anuleze toate zborurile de pe ruta București – Tel Aviv până pe data de 31 august, inclusiv.

Blue Air oferă pasagerilor afectați de aceste anulări opțiunea de a face o reprogramare gratuită în primele 7 zile de la anularea zborului direct pe site-ul flyblueair.com sau printr-un simplu e-mail catre adresa zbor.anulat@blueair.aero.

În cazul în care acest lucru nu se întâmplă în perioada specificată, Blue Air va transfera automat contravaloarea biletului în portofelul electonic Blue Wallet al persoanei care a efectuat achizitia, de unde banii vor putea fi utilizați în termen de 2 ani pentru a cumpăra bilete pentru orice altă destinație deservita de Blue Air.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Low Cost - Low Complexity.

Compania operează avioane tip Boeing 737, echipa fiind formată din 1.000 de angajați. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri