Numărul în creștere de cazuri de infectări cu virusul Covid-19 din România afectează transportul aerian și turismul. Blue Air este nevoită să anuleze 64 zboruri planificate în perioada 3 – 31 august 2020.

"Ca urmare a deciziei autorităților italiene și cipriote de a introduce măsura autoizolarii obligatorii de 14 zile și a supravegherii medicale pentru toate persoanele care sosesc din România sau care s-au aflat în tranzit prin țară noastră în ultimele două săptămâni, Blue Air este nevoită să anuleze un număr semnificativ de zboruri între România și Italia și între România și Cipru", anunță Blue Air.

În acest moment, sunt afectate un număr de 64 zboruri planificate în perioada 3 – 31 august 2020, urmând ca lista să fie actualizată permanent în funcție de durata restricțiilor impuse de autoritățile italiene.

Rutele afectate de aceste anulări sunt:

  • București Otopeni – Milano Malpensa, Florența, Napoli
  • Bacău – Bergamo, Torino, Roma Fiumicino
  • Iași – Torino
  • București Otopeni - Larnaca

Pasagerii Blue Air afectați de aceste anulări vor primi toate detaliile referitoare la opțiunile pe care le au la dispoziție pe e-mailul furnizat în momentul rezervarii biletului.

Pasagerii pot opta pentru reprogramarea gratuită a călătoriei în primele 7 zile de la dată inițială a zborului direct printr-un simplu e-mail către adresa zbor.anulat@blueair.aero. E-mailul trebuie să conțină urmptoarele detalii legate de zbor: număr de rezervare, numele de familie al persoanei care a făcut rezervarea, datele noi la care se dorește reprogramarea.

În cazul în care pasagerul nu optează pentru rebooking gratuit, după cele 7 zile de la dată zborului anulat Blue Air va transferă automat contravaloarea biletului în portofelul electonic Blue Wallet al persoanei care a efectuat achiziția, de unde banii vor putea fi utilizați în termen de 2 ani pentru a cumpăra bilete pentru orice altă destinație deservită de Blue Air. Pentru mai multe detalii referitoare la vizualizarea și la folosirea sumelor în viitor pasagerii pot accesa acest link.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business bazat pe reducerea complexității, respectiv Low Cost - Low Complexity și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Compania are 1.000 de angajati si operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri