Radisson Hotel Group a anunțat lansarea noilor sale soluții hibride pentru camere de hotel și întâlniri hibride pentru a satisface noile așteptări și nevoi ale clienților și oaspeților atunci sunt cazați, lucrează și se întâlnesc la Radisson Blu Hotel, București.

Soluțiile hibride ale Radisson Hotel Group combină cea mai bună conexiune dintre prezența fizică și virtuală, oferind un sistem de conferințe de imagine, sunet și video, ecrane duale, clicker de prezentare fără fir, conexiune la internet de mare viteză și multe altele. Pe măsură ce lumea continuă să se adapteze la limitele de călătorie „noua normalitate” și în curs de desfășurare, organizatorii pot alege acum să ofere opțiuni de participare virtuală și formate hibride care să permită organizarea de astfel de evenimente , având o difuziune simultană dintre mai multe locații satelit, dar și prezența fizică.

Radisson Hotel Group a colaborat cu Zoom, unul dintre liderii în comunicarea video modernă pentru întreprinderi, pentru a oferi o experiență lină pentru întâlnirile și evenimentele virtuale și hibride ale clienților lor. Echipele specializate de evenimente vor ajuta clienții să livreze aceste evenimente de la întâlniri hibride pe mai multe site-uri până la difuzarea evenimentelor, asigurându-se că evenimentele sunt cu o execuție impecabilă și fără probleme audio- video.

Soluțiile hibride ale Radisson Hotel Group sunt disponibile în prezent în 50 de hoteluri selecte, inclusiv Radisson Blu Hotel București, pentru a răspunde mai bine schimbărilor rapide ale stilului de viață ale călătorilor de astăzi și așteptărilor lor în evoluție atunci când rămân, lucrează și se întâlnesc în hotelurile noastre. Lansarea va continua până în 2020 și 2021.

Protocolul de siguranță Radisson Hotels

În luna mai, Grupul a colaborat cu SGS, compania mondială de inspecție și certificare, pentru a implementa Protocolul de siguranță pentru hotelurile Radisson, care asigură standarde de igienă.

Aceste linii directoare includ stații de igienizare a mâinilor la toate intrările, utilizarea echipamentului de protecție individuală și a ecranelor de protecție, frecvența îmbunătățită de curățare, dezinfectarea aerului recirculat și instruirea completă a personalului. Noile linii directoare au fost deja puse în aplicare la Radisson Blu Hotel, București.

Hotelul Radisson Blu București este unul dintre cele mai mari hoteluri de lanț din București și face parte din Radisson Hotel Group, unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume cu opt mărci hoteliere distincte și peste 1.400 de hoteluri în întreaga lume.

Radisson Blu Hotel, București 5* și Park Inn by Radisson București 4* oferă de peste zece ani, respectiv cinci ani, servicii de înaltă calitate clienșilor locali și internaționali, cuprinzând o varitate de spații de cazare, spații pentru întâlniri, alimentație publică, întreținere a sănătății, retail și recreere.

Sursa foto: Radisson/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri