Turcia este destinația preferată de români pentru ultima parte a anului, atât pentru vacanțe la plajă, pe final de sezon, cât și pentru circuite și revelion. Hello Holidays a suplimentat numărul programelor până în decembrie, pentru Turcia, România, Bulgaria, Grecia, și mizează pe un ritm de vânzări similar anului trecut și un număr în creștere de turiști. O parte dintre ei sunt cei care și-au amânat vacanța de vară și cu voucherul primit beneficiază de o reducere de până la 25 de euro la următoarea achiziție.

A fost un sezon cu multe provocări, în care am pornit cu România, apoi cu Grecia și Bulgaria, apoi cu Turcia. Turiștii ne-au cerut informații depre condițiile de călătorie cu autocarul, despre hoteluri și regulile de igienă, au vrut să știe dacă spațiile de cazare sunt verificate periodic de autoritățile locale. Au pornit cu reticență în vacanță, în special familiile cu copii, dar unele au ajuns să aibă și două vara aceasta.

Cosmin Vasile, manager destinație la Hello Holidays

În ultimele luni ale anului, trei din zece turiști care au cumpărat o vacanță de vară de la Hello Holidays se înscriu pe programe de tip circuit, sejur ori revelion, arată statisticile agenției. Cea mai mare cerere este pentru Turcia, pentru programele de Cappadocia și Istanbul, ori Senior Holidays la Istanbul și Safranbolu.

Pentru Istanbul, un program de cinci zile, care costă de la 139 de euro/persoană, agenția organizează două plecări săptămânale cu autocarul, și dimineața, și seara. Cappadocia se organizează în mai multe variante, de șase, opt și 12 zile, și costă de la 265 de euro/persoană. Sejururile la Istanbul ori Safranbolu sunt de patru nopți și costă 169, respectiv 229 de euro/persoană.

Vacanțe de Revelion

Și pentru revelion se caută Turcia, alături de programele pentru Grecia și Macedonia. Primii cumpărători au fost clienții fideli, care cumpără an de an vacanța de iarnă în Kusadasi și care își aduc și rudele ori prietenii.

Programul de revelion costă 359 de euro/persoană și include transport cu autocarul, 4 nopți de cazare în Kusadasi, la un hotel de cinci stele cu all inclusive și cină specială pe 31 decembrie, două la Istanbul și una la Canakkale.

Vezi mai multe detalii și în: TOP patru destinații ieftine pentru Revelionul 2021

Șase autocare au fost organizate anul trecut pentru programul de Kusadasi și anul acesta credem că vom avea tot atâtea, dat fiind faptul că oferta lansată cu reducere a atras foarte mulți clienți noi, nu numai pe cei care călătoresc an de an cu noi de revelion.

Cosmin Vasile

Cele mai căutate circuite în România

În România sunt foarte căutate circuitele Bucovina – Maramureș – Iași, Cazanele Dunării și programale “O zi cât o vacanță“ la Veliko Târnovo, Plevna – Ruse, Sighișoara-Viscri, Salina Ocnele Mari, Spiridușii lui Moș Crăciun (o vizită la fabrica de sticlă de la Târgoviște).

Foarte mulți turiști ne întreabă despre piețele de Crăciun. Nu știm deocamdată dacă se vor organiza anul acesta și unde. Pentru zilele libere de 30 noiembrie și 1 decembrie am pregătit programe în România, Polonia, Macedonia, Kosovo. Putem adăuga și vacanțe la târgurile de Crăciun, dacă acestea se vor organiza.

Cosmin Vasile

Agenția Hello Holidays, înființată în urmă cu 13 ani, este organizator de circuite în România și alte 36 de țări din Europa și Asia. Oferă turiștilor experiențe unice de călătorie cu durată de o zi până la 19 zile, organizate fie cu autocarele Hello Holidays Transport, fie cu avionul. În ultimii ani a adăugat în ofertă vacanțe pe zboruri charter în Zakynthos, Corfu, Antalya, Marmaris.Compania are 27 angajați și a încheiat anul 2019 cu un volum de vânzări de aproximativ 5,5 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri