Mai multe variante de vacanțe de revelion pe zboruri charter de la București sunt disponibile în oferta turoperatorului Paralela 45, începând cu luna octombrie, în destinații precum Egipt, Turcia și Grecia. Pachetele pornesc de la 388 de euro/persoană, cu toate taxele incluse, și au reduceri de până la 33% în perioada de Early Booking. Turoperatorul estimează că mai mult de 2.000 de români își vor petrece vacanța de iarnă în Hurghada, Sharm el Sheikh, Antalya și Heraklion.

Charterele iernii spre Hurghada pornesc pe 20 decembrie. Sunt programate două curse în decembrie, care cuprind Crăciunul și revelionul, și încă două în prima parte a lunii ianuarie. Pachetele de vacanță au o durată de șapte nopți și costă de la 478 de euro/persoană, în funcție de hotelul ales, de tipul de masă.

Multe dintre programele de vacanță pe charter au reducere în primele săptămâni de la lansare, cele mai mari, de până la 33%, fiind oferite de partenerii turci. Termenele de plată stabilite sunt de 10% la înscriere, 40% cu 45 de zile înainte de plecare și restul cu 14 zile înainte de zbor. Recomandăm turiștilor noștri, indiferent de vacanță și destinație, ori vârstă, să încheie și o asigurare medicală&storno, care îi scutește de bătăi de cap în situații imprevizibile.

Alin Burcea, proprietarul Paralela 45

Spre Sharm el Sheikh sunt programate tot patru curse săptămânal, începând din 19 decembrie și până la jumătatea lunii ianuarie 2021. Vacanța de iarnă în Sharm el Sheikh costă de la 498 de euro/persoană.

În Antalya se organizează o vacanță de revelion, în perioada 30 decembrie – 5 ianuarie, și o alta, de cinci nopți, începând din 5 ianuarie. Prețul de pornire este de 388 de euro/persoană.

Vacanța de revelion în Heraklion, Creta, începe pe 28 decembrie, durează cinci nopți și costă de la 534 de euro/persoană.

Pe lângă charterele iernii spre destinații însorite, turoperatorul are în ofertă și vacanțe în România, în zonele montate și balneare, unde hotelierii au anunțat deja programe speciale de sărbători, dar și în Bulgaria.

Agenţia de turism Paralela 45, una dintre primele trei agenții private din România, a împlinit anul acesta 30 de ani de activitate. Turoperator consacrat în vacanţe cu zboruri charter în Spania, Grecia, Turcia, Portugalia, Italia, Tunisia și Egipt, şi cu peste 160 circuite culturale şi istorice organizate anual pe patru continentele, ori programe pentru seniori, croaziere, vacanţe tailor made, programe de business travel, Paralela 45 combină experiența acumulată în 30 de ani cu capacitatea de a ţine mereu pasul cu noile tendințe din turism.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri